Login


Mangiar Divino

  • Mangiar Divino - Chefkok in Toscane



    Mangiar Divino - Chefkok in Toscane
    Fabrizio Merli komt uit een familie die in de Chianti wijn en olijfolie produceert. Hij was al snel helemaal in de ban van de Toscaanse keuken. Hij leerde als kind koken van zijn moeder en grootmoeder. Tegenwoordig werkt hij als kok in Toscane met eerlijke en goede gerechten bereid met ingrediënten van het seizoen waar de Toscaanse keuken zo beroemd om is.
    Fabrizio kan een heerlijk diner in uw vakantiehuis bereiden maar ook kookles geven in zijn eigen keuken of in de keuken van uw vakantiehuis. Hij verzorgt ook informatieve en heerlijke wijntours door de regio, langs historische monumenten en door prachtige landschappen.
    Hij heeft tijd doorgebracht in Bournemouth, Engeland en spreekt daarom vloeiend Engels. Zij reizen over de hele wereld op zoek naar heerlijk gerechten hebben ervoor gezorgd dat hij de Toscaanse smaken kan combineren met gerechten uit de hele wereld. Fabrizio spreekt vloeiend Spaan,, Frans en uiteraard Italiaans.

    Boek een kok: de ideale oplossing voor een heerlijke, traditionele lunch of diner in uw vakantiehuis. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en geserveerd met de meest geschikte wijnen.
    De kok zal alle ingrediënten kopen, waarbij speciale aandacht besteed wordt aan de kwaliteit van de producten: essentieel voor een goed gerecht. Met deze service kunt u heerlijk lunchen of dineren direct bij aankomst of na een dagje uit, zonder te stressen over boodschappen doen of een geschikt restaurant zoeken en boeken.
    Privékok in uw vakantiehuis:  De kok zal samen met u een geschikt menu samenstellen voor een lunch, diner, cocktailhapjes of een buffet. De kok zal ook voor alle ingrediënten zorgen.
    Kookcursus: Wilt u graag traditionele Toscaanse en Italiaanse gerechten leren koken? De vele verschillende gerechten bieden voor elk wat wils om nieuwe kooktechnieken te leren, of u nu een beginner of gevorderde thuiskok bent.
    U leert de essentiële aspecten die bij het bereiden van een authentieke Italiaanse maaltijd horen. Met veel passie wordt een moderne twist gegeven aan herontdekte Toscaanse recepten voor aperitiefjes, brood en pizza, soep, zelfgemaakte pasta met sauzen, vlees, groente en nagerechten.
    Vegetarisch en veganistisch koken: Vegetarische en veganistische gasten krijgen ook alleen het beste voorgeschoteld, dankzij het brede scala aan groentegerechten dat Toscane biedt.
    Met de hulp en expertise van de kok Fabrizio zult u smakelijke en mooi gepresenteerde gerechten bereiden. Alle maaltijden worden bereid met seizoensgebonden biologische producten van onze eigen boerderij.
    Glutenvrij: Voor mensen met coeliakie kan de ervaren kok van MANGIARDIVINO in Toscane een fantastische glutenvrije maaltijd bereiden waarbij de smaak en de aroma’s van de traditionele Toscaanse keuken behouden blijven. Ook kunt u in onze glutenvrije kookcursus leren hoe u lokale gerechten zonder gluten kunt koken.



    Contact
    Mangiar Divino - Chefkok in Toscane - Fabrizio Merli
    www.mangiardivino.com
    info@mangiardivino.com
    Tel + 39 3270158492

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag