Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Recent bekeken
Klant login
E-mailadres
Wachtwoord
Massages
Verwen uzelf met een heerlijk ontspannende massage in het comfort van uw eigen villa. Ivana biedt u de volgende massages:

Ayurvedische massages
Ayurveda is een van de oudste geneeskundige behandelingen ter wereld en vindt zijn oorsprong in India. Ayurvedische massage: dankzij de toegepaste technieken en de gebruikte oliën kan dit type massage eenvoudig op de individuele persoon worden afgestemd en toont het zijn effecten zowel op mentaal niveau om u te helpen ontspannen als op fysiek niveau waarbij alle lichaamssystemen opnieuw worden gevitaliseerd.
In veel gevallen helpt deze massage de zelfgenezende processen van het lichaam te activeren. In India behoort deze massage tot de dagelijkse gewoonten.
Herhaalde toepassing van deze massage helpt huidproblemen te voorkomen en verhoogt zij lichamelijke weerstand, geduld, wijsheid, seksuele vitaliteit en uiterlijke schoonheid. Bovendien kan het helpen tegen cellulitis en bevordert het de afstoting van gifstoffen.
Normaal duurt een volledige massagesessie ongeveer 70 minuten; op verzoek kunnen plaatselijke massages (rug, benen, nek) worden toegepast die doorgaans ongeveer 30 minuten in beslag nemen.
Voor deze massages worden uitsluitend biologische plantaardige oliën gebruikt. We adviseren u een badpak aan te trekken.

Shiatsu
Shiatsu is een oude Japanse massagekunst waarbij de druk van de vingers wordt gebruikt om energetische onevenwichtigheden op te heffen en weer in balans te brengen waardoor zelfs na de eerste sessie een intens gevoel van ontspanning wordt opgeroepen.
Shiatsu is op zichzelf effectief maar kan ook met andere therapieën worden gecombineerd wanneer een emotionele onbalans en stress factoren zijn die op de achtergrond meespelen. Deze therapie wordt aanbevolen om problemen als slapeloosheid, angsten, spierspanning, hoofdpijn en een slecht functionerende spijsvertering op te lossen.
Shiatsu wordt ook geïndiceerd bij onbalans van het bewegingsapparaat; dit betekent dat het toegepast kan worden om rugpijnen, verdraaide en verrekte spieren, stijfheid van nek en schouders en articulatiepijnen te verlichten.
De behandeling wordt doorgaans op een "futon", een Japanse gewatteerde deken, op het geklede lichaam uitgevoerd. Daarom adviseren we u hierbij comfortabele kleding, bij voorkeur van natuurlijke vezels, te dragen. A session lasts about 60 minutes.

Ivana Echerle is afgestudeerd aan het Europese Shiatsu Instituut te Milaan en werkt al vele jaren samen met verschillende kuuroorden, hotels en vakantieboerderijen in de regio.
De regio van Toscane waarin zij werkt omvat Castellina in Chianti, Tavarnelle, Barberino, Panzano, Poggibonsi en San Casciano.
Bel Ivana voor boekingen en meer informatie: tel. +39 3392244510.


Leonardo Lo Russo

Leonardo is gevestigd in Gaiole in Chianti en is een deskundige in het beoefenen van Reiki en Reflexology alsmede een specialist in verschillende massage disciplines waaronder Indonesische massage. Voor een behandeling ‘thuis’ in uw villa, of indien u er de voorkeur aan geeft om naar zijn praktijk te komen, kunt u contact met hem opnemen op tel: 392.5181773

Zijn praktijkuren zijn als volgt:
Gaiole in Chianti: maandag 09:30 – 19:30 uur
Poggibonsi: dinsdag en donderdag 14:00 – 20:00 uur
Siena: vrijdag 10:00 – 19:00 uur

Email: info@leonardolorusso.com
Via Galileo Galilei, 16
Gaiole in Chianti
53013
Siena


Vind uw vakantiehuis in Toscane
Delen via Share
TWITTER
Email
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook