ma tot za 10:00 - 18:30 +31 (0)202253633

Login


 
Coronavirus

Onze aanpak

Onze hoogste prioriteit is de gezondheid en het welzijn van iedereen, dus we raden alle gasten aan om de officiële reisrichtlijnen van internationale autoriteiten zoals regeringen en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te volgen.


Wat kunt u in Italië verwachten?

De basismaatregelen van het coronavirus zijn overal gelijk. In Italië omvat de sociale afstandelijkheid, het verplicht dragen van een masker, de bestrijding van het coronavirus en het verbod om zich in grote groepen te verzamelen. Een minimale afstand van 1 meter is vereist tussen mensen, maar voor een betere bescherming van ieders gezondheid wordt aanbevolen om een afstand van minimaal 1,80 meter aan te houden.

Voor de meest recente informatie over veiligheidsmaatregelen in Italië kunt u terecht op de website van de Italiaanse regering: http://www.salute.gov.it/nuovocoronavirus. Coronavirusmaatregelen worden regelmatig bijgewerkt, dus we raden u aan deze informatie te raadplegen voordat u aan uw reis begint.


Boek met vertrouwen voor 2021

Hoewel de aanbetaling niet-restitueerbaar is, proberen we zo eerlijk en flexibel mogelijk te zijn. Om deze reden bieden wij nu aan om boekingen te wijzigen zonder enige omboekingskosten. In 2021 worden er geen administratiekosten in rekening gebracht als wij uw reservering wijzigen naar een andere datum of een ander vakantieverblijf. Wij zullen uw aanbetaling eenvoudigweg verplaatsen naar het juiste vakantiehuis en de bijbehorende datum in 2021 of 2022, op voorwaarde dat u ons hiervan op de hoogte stelt voordat wij de definitieve betaling ontvangen (65 dagen voor aankomst). Wij kunnen uw aanbetaling ook zonder extra kosten overmaken aan vrienden of familieleden.

Houd er rekening mee dat omboekingen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid. Indien de aanbetaling van 25% van de huurprijs van de nieuwe boeking meer kost dan de oorspronkelijke betaling, bent u verplicht het verschil te betalen. Als de 25% aanbetaling van de nieuwe boeking minder is dan de oorspronkelijke betaling (bijvoorbeeld als u een ander seizoen boekt) kan het verschil niet worden terugbetaald of toegevoegd aan het saldo van de betaling.
Wat gebeurt er met mijn saldobetaling?
Het saldo moet 65 dagen voor uw aankomst in de vakantiewoning worden betaald. Vanwege de onzekere situatie bij Covid-19 zullen we de situatie regelmatig opnieuw beoordelen. Wij werken nauw samen met de eigenaren van de vakantiewoningen om onze klanten zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden voor de uiteindelijke betaling.

Annulering door ons (wegens Covid-19)

Als we uw boeking moeten annuleren vanwege Covid-19 of een reisverbod in Italië, nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen een omboeking naar een latere datum aanbieden of een voucher om er zeker van te zijn dat u nog steeds van uw vakantie in Toscane kunt genieten. Als u echter een terugbetaling wilt, kunnen wij dit ook regelen.

Annulering door u (wegens Covid-19)

Voor wijzigingen in bestaande boekingen werken we met onze gasten op een individuele basis om de mogelijkheid van omboeking op een later tijdstip aan te bieden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Tenzij de autoriteiten de reis afraden en u besluit te annuleren, gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van Toscane. In dit geval raden wij u aan contact op te nemen met uw reisverzekeraar om te controleren of u de annuleringskosten kunt terugkrijgen.

Als onderdeel van uw reserveringscontract bevestigt u dat u een reisverzekering heeft. Wij raden u aan uw voorwaarden te controleren om er zeker van te zijn dat er voldoende dekking is. We zullen ons best doen om u te helpen met uw verzekeringsclaim.


We zijn er voor u!

We zijn trots op ons team van gepassioneerde professionals. Onze gasten en hun gezondheid zijn voor ons het allerbelangrijkste en we zijn ons ervan bewust dat flexibiliteit een prioriteit is.

Als u niet zeker bent van bovenstaande informatie of als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen, neem dan contact op met onze vakantiehuisspecialisten. Vanwege het verwachte grote aantal vragen willen we alle gasten vragen om eerst per e-mail contact met ons op te nemen, zodat we zo snel mogelijk kunnen reageren. We zullen ons best doen om te beantwoorden aan uw behoeften en uw zorgen te verlichten.

Wij blijven tot uw beschikking voor alle hulp die u nodig heeft, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vanwege het verwachte grote aantal verzoeken vragen wij echter alle gasten om eerst per e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij zo snel mogelijk kunnen reageren. Hartelijk dank voor uw medewerking en uw begrip in deze moeilijke tijd.

Om meer te weten te komen over het Coronavirus en de laatste updates van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Genève te zien, klik hier: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

 


Aanvraagformulier