7 dagen van 10.00-18.30 +31 (0)202253633

Login


 
Coronavirus

Onze Aanpak

Onze topprioriteit is de gezondheid en het welzijn van iedereen, dus we raden alle gasten aan zich te houden aan de officiële reisadviezen van internationale autoriteiten zoals overheden en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Leven met Coronavirus maatregelen

De basismaatregelen van het coronavirus zijn overal gelijk. In Italië omvat de sociale afstandelijkheid, het verplicht dragen van een masker, de bestrijding van het coronavirus en het verbod om zich in grote groepen te verzamelen. Een minimale afstand van 1 meter is vereist tussen mensen, maar voor een betere bescherming van ieders gezondheid wordt aanbevolen om een afstand van minimaal 1,80 meter aan te houden.

Wat zal er open zijn?

Supermarkten zullen over het algemeen open zijn, net als musea, kathedralen en kerken. Winkels, bars, wijnmakerijen en restaurants kunnen worden geopend zolang zij zich houden aan de maatregelen die door de autoriteiten zijn vastgesteld. Tijdens de opening ziet u borden met advies en vloermarkeringen die aangeven waar u moet staan of wachten. Meestal draagt het servicepersoneel maskers en handschoenen en vindt u transparante schermen bij de kassa's of andere contactpunten.

Heb ik een masker nodig in Italië?

Het gebruik van een masker is verplicht in afgesloten openbare en privéruimtes die toegankelijk zijn voor het publiek, inclusief het openbaar vervoer en taxi's. Het gebruik van een masker is niet verplicht voor kinderen jonger dan zes jaar, voor mensen met een handicap die niet compatibel zijn met het continue gebruik van het masker en voor mensen die samenwonen.

Zijn de zwembaden open?

De zwembaden zijn open, tenzij u anders wordt geadviseerd. Waar de zwembaden privé zijn, mogen er geen wijzigingen worden aangebracht in het gebruik ervan. Waar zwembaden gedeeld worden, kunnen er beperkingen zijn op de ruimte rondom het zwembad en de openingstijden. Ook gedeelde zwembaden worden waarschijnlijk niet voorzien van ligbedden of ander zwembadmeubilair (tenzij het meubilair veilig individueel kan worden toegewezen aan de gasten).

Hoe kan ik helpen als ik in Italië ben?

Om te helpen het virus te onder controle te houden vult u het Coronavirus „Autocertificazione formulier“ in om te verklaren dat u het virus niet heeft naar uw weten, wanneer u dat gevraagd wordt. Neem een thermometer mee en controleer regelmatig uw temperatuur. Villa managers kunnen iedereen met een lichaamstemperatuur boven de 37,5C helpen met het vinden van medische hulp. Door de buitengewone maatregelen wordt uw medewerking op prijs gesteld, omdat het langer dan normaal kan duren om uw vakantiehuis voor te bereiden, zodat de inchecktijden kunnen variëren.


Wat gebeurt er met mijn restbetaling?

  • De termijn voor de definitieve betaling van alle boekingen met een aankomstdatum in 2020 wordt uitgesteld van 65 tot 30 dagen voor aankomst, zodat onze gasten meer tijd hebben om beslissingen te nemen met betrekking tot hun vakantie in Toscane.

Wat gebeurt er als de Italiaanse autoriteiten alle onnodige reizen naar en binnen Italië afraden bij de geplande aankomst in uw vakantieaccommodatie?

  • Als u binnenkort aankomt, worden alternatieve mogelijkheden met u besproken. Dit kan inhouden dat u uw reis moet uitstellen
  • Voor aankomsten na 30 mei 2020 nemen wij ruim voor de geplande aankomstdatum contact met u op, mits de reiswaarschuwing voor alle niet-essentiële reizen van kracht blijft.

Wat gebeurt er als de autoriteiten niet specifiek adviseren om niet naar Italië te reizen op het moment van de reis?
  • Met betrekking tot wijzigingen in bestaande boekingen werken we eraan om onze gasten de mogelijkheid van uitstel op individuele basis aan te bieden.
  • Als de autoriteiten de reis niet uitdrukkelijk afraden en u besluit uw reis te annuleren, dan gelden de standaard To-Toscane annuleringsvoorwaarden. Als u de voorkeur geeft aan deze optie, raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om te controleren of de annuleringskosten door hen worden gedekt.

We zijn er voor u!

We willen graag overbrengen dat onze gedachten uitgaan naar degenen die rechtstreeks door het virus worden getroffen en onze solidariteit betuigen met de hulpverleners en anderen in de wereld die zich namens iedereen inzetten om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen.

Wij blijven tot uw beschikking voor alle hulp die u nodig heeft, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vanwege het verwachte grote aantal verzoeken vragen wij echter alle gasten om eerst per e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij zo snel mogelijk kunnen reageren. Hartelijk dank voor uw medewerking en uw begrip in deze moeilijke tijd.

Om meer te weten te komen over het Coronavirus en de laatste updates van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Genève te zien, klik hier: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019


Aanvraagformulier