7 dagen van 10.00-18.30 +31 (0)202253633

Login


 
Coronavirus

Onze Aanpak

Onze topprioriteit is de gezondheid en het welzijn van iedereen, dus we raden alle gasten aan zich te houden aan de officiële reisadviezen van internationale autoriteiten zoals overheden en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Uiterste betalingsdatum

  • De termijn voor de definitieve betaling van alle boekingen met een aankomstdatum in 2020 wordt uitgesteld van 65 tot 30 dagen voor aankomst, zodat onze gasten meer tijd hebben om beslissingen te nemen met betrekking tot hun vakantie in Toscane.

Wat gebeurt er als de Italiaanse autoriteiten alle onnodige reizen naar en binnen Italië afraden bij de geplande aankomst in uw vakantieaccommodatie?

  • Als u binnenkort aankomt, worden alternatieve mogelijkheden met u besproken. Dit kan inhouden dat u uw reis moet uitstellen
  • Voor aankomsten na 30 mei 2020 nemen wij ruim voor de geplande aankomstdatum contact met u op, mits de reiswaarschuwing voor alle niet-essentiële reizen van kracht blijft.

Wat gebeurt er als de autoriteiten niet specifiek adviseren om niet naar Italië te reizen op het moment van de reis?

  • Met betrekking tot wijzigingen in bestaande boekingen werken we eraan om onze gasten de mogelijkheid van uitstel op individuele basis aan te bieden.
  • Als de autoriteiten de reis niet uitdrukkelijk afraden en u besluit uw reis te annuleren, dan gelden de standaard To-Toscane annuleringsvoorwaarden. Als u de voorkeur geeft aan deze optie, raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om te controleren of de annuleringskosten door hen worden gedekt.

We zijn er voor u!

We willen graag overbrengen dat onze gedachten uitgaan naar degenen die rechtstreeks door het virus worden getroffen en onze solidariteit betuigen met de hulpverleners en anderen in de wereld die zich namens iedereen inzetten om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen.

Wij blijven tot uw beschikking voor alle hulp die u nodig heeft, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vanwege het verwachte grote aantal verzoeken vragen wij echter alle gasten om eerst per e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij zo snel mogelijk kunnen reageren. Hartelijk dank voor uw medewerking en uw begrip in deze moeilijke tijd.

Om meer te weten te komen over het Coronavirus en de laatste updates van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Genève te zien, klik hier: www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019Aanvraagformulier