Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Recent bekeken
Klant login
E-mailadres
Wachtwoord
Lijst met huwelijksplanners
Toscana Mania

Wilt u een droombruiloft onder de Toscaanse zon?
Overweeg dan om een weddingplanner (via een Duitse organisatie) in te schakelen voor uw huwelijksdag in Italië. Laat het regelen aan professionals over! Ontspan en geniet van uw dag. Kom naar Toscane voor uw bruiloftsfeest, hetzij intiem of met veel gasten.

Toscana Mania
Via della Valle, 8
53100 Siena
Tel. (+39) 0577 39 21 14
Fax (+39) 338 11 96467
Email: info@toscana-mania.com
www.toscana-mania.com/index-GB


ToscaMa
Laura Cardosi helpt u met het organiseren van een echte Toscaanse bruiloft.
Dit zegt een gelukkig getrouwd echtpaar: "Alles tot in de puntjes verzorgd! Hartelijk dank voor deze schitterende dag. We vinden allebei dat u het geweldig hebt gedaan! Bueno" - De heer en mevrouw Lewis

Neem voor meer informatie contact op met Laura Cardosi 
ToscaMa S.r.l
Piazza Gramsci 27,  53100 Siena
+39 335 8185207
info@toscama.com
www.toscama.com


White Events
White Events is gevestigd in Florence is een organisatie die gespecialiseerd is in de organisatie van bruiloften en die u helpt uw droombruiloft te realiseren. Onze bruiloften zijn een afspiegeling van de levensstijl en de persoonlijkheid van elk paar en we werken nauw samen met bruid en bruidegom om onvergetelijke momenten te creëren en herinneringen levend te houden aan een onvergetelijke dag.
Klik hier voor meer informatie over hun dienstverlening of ga naar hun website www.weddingstuscany.net

White Events
Via F.Ferrucci No.20
50052 Certaldo Firenze
Italia
Email: info@weddingstuscany.net
www.weddingstuscany.net


Weddings in Italy: Bestemming Weddings in Tuscany
Weddings Italy by Regency organiseert bruiloften, recepties en huwelijksreizen in de mooiste villa's, kastelen, paleizen, kerken, tuinen, stranden in Toscane en door heel Italië. We organiseren officiële burgerlijke huwelijksplechtigheden op particuliere locaties in Toscane!


Regency San Marino SRL - Weddings In Italy
Telefoon vanuit de Verenigde Staten: 011-378- 0549- 941108
Telefoon vanuit Europa: + 378- 0549- 941108
E-mail: info@weddingsitaly.com
Website: www.weddingsitaly.com


Tuscania Events
Tuscania Events

Wij verzorgen ieder aspect van uw Italiaanse bruiloft. We plannen ieder detail met de efficiëntie van de moderne tijd en de fascinatie voor Italiaanse tradities om van uw bruiloft een droom, uniek en onvergetelijk te maken. Met een expert wordt het gemakkelijk een geweldige bruiloft te regelen!

Haar gegevens zijn:
Tel. US: 917-720-5074
Tel. Europe: + 39 348 6019249
Email: wed@tuscaniaevents.com
Web: www.tuscaniaevents.com


Wedding in Tuscany
U denkt over een bruiloft in Toscane maar weet niet waar te beginnen?
Als enige echte bruiloftplanners, garanderen Elisa en Valentina hun voortdurende aanwezigheid tijdens de hele organisatie van uw bruiloft. We zijn gespecialiseerd in burgerlijke en kerkelijke huwelijksplechtigheden evenals in symbolische inzegeningen op exclusieve locaties.
Niets overtreft onze exclusieve receptielocaties in de meest beroemde kastelen in de Chianti tot in de meest afgelegen villa's en boerderijen.
Wedding in Tuscany kan aan de meest uiteenlopende verzoeken voldoen en geeft aandacht aan al uw wensen, vanaf uw onderkomen en de locatie van de receptie tot het oplossen van alle voorkomende beslommeringen.

Wedding-in-Tuscany by Blanc Ricevimenti Firenze
Via S. Monaca, 31
50124 Florence (Italy)
Tel.( +39) 055 2399279
Email: info@wedding-in-tuscany.com
www.wedding-in-tuscany.com


Tuscan dmc
Het is de passie voor evenementen en de prachtige Toscaanse omgeving dat wij, Tuscan dmc, graag met u zouden willen delen door uw evenement, of het nu om een conferentie, een bijzondere gebeurtenis of een bruiloft gaat te organiseren. Siena, Florence en de Chianti omgeving zullen in combinatie met het wonderschone Toscaanse landschap de perfecte ingredienten zijn voor elke geweldige gelegenheid.

Tuscan dmc
Via san Girolamo 17, 53100 Siena/ Italia
+39 0577275210 or +39 334 2969 129
Email: info@tuscan-dmc.com
www.tuscan-dmc.com


Eventigo
Dit bedrijf is gevestigd in Grosseto in de buurt van de schilderachtige Toscaanse kust. Zij kunnen werkelijk alles regelen.
Droomt u van een bruiloft aan de kust van Toscane, dan kan de stijlvolle weddingpanner Eventigo u vast helpen.
Van hapjes en diner, en trouwjurk en fotograaf. Ook kunnen zij helpen met het nodige papierwerk en de verzekeringen die erbij komen kijken wanneer u trouwt in Italië.
Weddingplanner Chiara Ghilardispreekt vloeiend Engels en Frans en ook goed Spaans en Duits. Met haar kennis van de streek en haar taalvaardigheden kunt u een fantastische bruiloft op maat en budget regelen, zonder dat u dit zelf allemaal moet doen.

Eventigo - Chiara Ghilardi
Via Dei Barberi 108 c/o Centro Commerciale “Le Palme” – 58100 Grosseto
www.eventigo.it
info@eventigo.it
Mob: +39 (0)345 1672770


Youness Taouil Bruiloftfotograaf
Youness Taouil is een meester in zijn vak. Hij is gespecialiseerd in trouwreportages. Hij houdt ervan bijzondere momenten vast te leggen met waar mogelijk natuurlijk licht. Zijn constante streven naar de perfecte belichting heeft hem ook een expert in kunstlicht gemaakt, wat hij gebruikt om opnames nog beter te maken.
Zijn foto's spreken voor zich dus neem een kijkje op zijn website!

Youness Taouil
www.fotoyounesstaouil.com
info@fotoyounesstaouil.com
Tel +39 331 584 3933


Marry Me – Toscaanse Huwelijksplanner
De eigenaresse van Marry My - de Duitse Angela Boeck - kwam in naam der liefde naar Italië en trouwde hier in een lokale stijl. Met een jarenlange ervaring in hotelmanagement en evenementen organisatie, wist ze dat ze geknipt zou zijn om bruiloften in Toscane te organiseren voor mensen uit het buitenland en heeft daarom Marry Me opgericht.
Van het helpen met wettelijke kwesties van het trouwen in Toscane tot het kiezen van een droomlocatie, Angela en haar toegewijde 'roze' team staan klaar om van uw Toscaanse bruiloft een dag te maken om nooit te vergeten. Ze stelt zichzelf per mobiele telefoon beschikbaar voor al uw gasten en spreekt vloeiend Duits, Italiaans en Engels.

Marry Me – Angela Boeck
www.marry-me-in-italy.com
info@marry-me-in-italy.com
Tel: +39 348 69 24 632


Ferrali Wedding Planner in Toscane
Met meer dan twintig jaar ervaring met het organiseren van prachtige bruiloften in Toscane zijn de medewerkers van  Ferrali Wedding Planner met recht trots! Ze kunnen van elk huwelijk een onvergetelijke gebeurtenis maken.
Ze werken nauw met u samen (zij spreken Engels) en zullen hun creativiteit en oog voor details gebruiken om een bruiloft geheel op maat te plannen. Alles kan worden geregeld, van de fotoshoot tot en met een oppas voor de allerjongste gasten.

De locatie is natuurlijk heel erg belangrijk, deze Toscaanse wedding planner helpt u kiezen tussen de meest betoverende plekken in Toscane, van oude kloosters tot zandstranden. In combinatie met heerlijke Toscaanse wijn en lokale gerechten wordt uw bruiloft gewoon perfect.

Ferrali Wedding Planner
Via Giacomo Matteotti 104
51018 Pieve a Nievole, Pistoia
Tel. (+39) 340 6664483, (+39) 0572 952760
www.ferraliweddingplanner.com
info@ferraliweddingplanner.com


 
Delen via Share
 
Vind uw vakantiehuis in Toscane
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook