Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord

Huwelijksplanners

Voor veel mensen is trouwen in Toscane een droom: een droom die waarheid kan worden. Bruiloften in Toscane zijn adembenemend mooi. De hele regio heeft zoveel spectaculaire, stijlvolle en pittoreske plaatsen waar u kunt trouwen. Het loopt uiteen van Toscaanse kastelen en kerken tot prachtig gerenoveerde boerderijen en enorm grote privévakantiehuizen.

De wereldberoemde wijnen en ingrediënten maken uw bruiloft in een artistiek en bouwkundig meesterwerk helemaal af. Toscane is waarschijnlijk één van de meest romantische locaties ter wereld als u trouwplannen heeft.

Het kan erg lastig zijn om een bruiloft in een ander land te organiseren, maar er zijn veel lokale deskundigen beschikbaar die het gebied op hun duimpjes kennen en u kunnen helpen om uw perfect Toscaanse bruiloft te plannen.

We kunnen informatie geven en zelfs enkele ideeën voorstellen, maar wij zijn zelf geen experts op dit gebied. Daarvoor verwijzen we u naar Toscaans weddingplanners: hieronder staan onze persoonlijke aanbevelingen voor professionele hulp bij uw bruiloft.

Huwelijksplanners

White Events

White Events is gevestigd in Florence is een organisatie die gespecialiseerd is in de organisatie van bruiloften en die u helpt uw droombruiloft te realiseren. Onze bruiloften zijn een afspiegeling van de levensstijl en de persoonlijkheid van elk paar en we werken nauw samen met bruid en bruidegom om onvergetelijke momenten te creëren en herinneringen levend te houden aan een onvergetelijke dag.
Klik hier voor meer informatie over hun dienstverlening of ga naar hun website www.weddingstuscany.net

White Events
Via F.Ferrucci No.20
50052 Certaldo Firenze
Italia
Email: info@weddingstuscany.net
www.weddingstuscany.net

Lees verder

Weddings in Italy

Weddings Italy by Regency organiseert bruiloften, recepties en huwelijksreizen in de mooiste villa's, kastelen, paleizen, kerken, tuinen, stranden in Toscane en door heel Italië. We organiseren officiële burgerlijke huwelijksplechtigheden op particuliere locaties in Toscane!

Regency San Marino SRL - Weddings In Italy
Telefoon vanuit de Verenigde Staten: 011-378- 0549- 941108
Telefoon vanuit Europa: + 378- 0549- 941108
E-mail: info@weddingsitaly.com
Website: www.weddingsitaly.com

Lees verder

Wedding in Tuscany

U denkt over een bruiloft in Toscane maar weet niet waar te beginnen?
Als enige echte bruiloftplanners, garanderen Elisa en Valentina hun voortdurende aanwezigheid tijdens de hele organisatie van uw bruiloft. We zijn gespecialiseerd in burgerlijke en kerkelijke huwelijksplechtigheden evenals in symbolische inzegeningen op exclusieve locaties.

Niets overtreft onze exclusieve receptielocaties in de meest beroemde kastelen in de Chianti tot in de meest afgelegen villa's en boerderijen.
Wedding in Tuscany kan aan de meest uiteenlopende verzoeken voldoen en geeft aandacht aan al uw wensen, vanaf uw onderkomen en de locatie van de receptie tot het oplossen van alle voorkomende beslommeringen.

Wedding-in-Tuscany by Blanc Ricevimenti Firenze
Via S. Monaca, 31
50124 Florence (Italy)
Tel.( +39) 055 2399279
Email: info@wedding-in-tuscany.com
www.wedding-in-tuscany.com

Lees verder

Tuscan dmc

Het is de passie voor evenementen en de prachtige Toscaanse omgeving dat wij, Tuscan dmc, graag met u zouden willen delen door uw evenement, of het nu om een conferentie, een bijzondere gebeurtenis of een bruiloft gaat te organiseren. Siena, Florence en de Chianti omgeving zullen in combinatie met het wonderschone Toscaanse landschap de perfecte ingredienten zijn voor elke geweldige gelegenheid.

Tuscan dmc
Via san Girolamo 17, 53100 Siena/ Italia
+39 0577275210 or +39 334 2969 129
Email: info@tuscan-dmc.com
www.tuscan-dmc.com

Lees verder

Ferrali Wedding Planner

Met meer dan twintig jaar ervaring met het organiseren van prachtige bruiloften in Toscane zijn de medewerkers van  Ferrali Wedding Planner met recht trots! Ze kunnen van elk huwelijk een onvergetelijke gebeurtenis maken.
Ze werken nauw met u samen (zij spreken Engels) en zullen hun creativiteit en oog voor details gebruiken om een bruiloft geheel op maat te plannen. Alles kan worden geregeld, van de fotoshoot tot en met een oppas voor de allerjongste gasten.

De locatie is natuurlijk heel erg belangrijk, deze Toscaanse wedding planner helpt u kiezen tussen de meest betoverende plekken in Toscane, van oude kloosters tot zandstranden. In combinatie met heerlijke Toscaanse wijn en lokale gerechten wordt uw bruiloft gewoon perfect.

Lees verder

Eventigo

Dit bedrijf is gevestigd in Grosseto in de buurt van de schilderachtige Toscaanse kust. Zij kunnen werkelijk alles regelen.
Droomt u van een bruiloft aan de kust van Toscane, dan kan de stijlvolle weddingpanner Eventigo u vast helpen.
Van hapjes en diner, en trouwjurk en fotograaf. Ook kunnen zij helpen met het nodige papierwerk en de verzekeringen die erbij komen kijken wanneer u trouwt in Italië.
Weddingplanner Chiara Ghilardispreekt vloeiend Engels en Frans en ook goed Spaans en Duits. Met haar kennis van de streek en haar taalvaardigheden kunt u een fantastische bruiloft op maat en budget regelen, zonder dat u dit zelf allemaal moet doen.

Lees verder

Marry Me in Italy

De eigenaresse van Marry My - de Duitse Angela Boeck - kwam in naam der liefde naar Italië en trouwde hier in een lokale stijl. Met een jarenlange ervaring in hotelmanagement en evenementen organisatie, wist ze dat ze geknipt zou zijn om bruiloften in Toscane te organiseren voor mensen uit het buitenland en heeft daarom Marry Me opgericht.

Van het helpen met wettelijke kwesties van het trouwen in Toscane tot het kiezen van een droomlocatie, Angela en haar toegewijde 'roze' team staan klaar om van uw Toscaanse bruiloft een dag te maken om nooit te vergeten. Ze stelt zichzelf per mobiele telefoon beschikbaar voor al uw gasten en spreekt vloeiend Duits, Italiaans en Engels.

Marry Me – Angela Boeck
www.marry-me-in-italy.com
info@marry-me-in-italy.com
Tel: +39 348 69 24 632

Lees verder

Tuscania Events

Tuscania Events

Wij verzorgen ieder aspect van uw Italiaanse bruiloft. We plannen ieder detail met de efficiëntie van de moderne tijd en de fascinatie voor Italiaanse tradities om van uw bruiloft een droom, uniek en onvergetelijk te maken. Met een expert wordt het gemakkelijk een geweldige bruiloft te regelen!

Haar gegevens zijn:
Tel. US: 917-720-5074
Tel. Europe: + 39 348 6019249
Email: wed@tuscaniaevents.com
Web: www.tuscaniaevents.com

Lees verder

Beleef een officiele Toscane Tour met

Florence Fun Kitchen Miniclub for Baby Chefs and Audio Guided Tour for their Parents

A fun, creative and educational activity thought for kids, offered together with a fantastic Audio Guided Tour for their parents, allowing them to discover Florence city centre during the free time at their disposal!

vanaf 53 Euro

THE BEST FLORENCE PALACE: PITTI AND BOBOLI GARDEN

Skip the line with our professional tour guide and discover the treasures hosted in the royal palace of the city: 
Pitti Palace- the house of three dynasties, Medici, Lorena and Savoia. A sumptuous royal palace with its amazing garden and collections that will leave you withour words!

Includes: ticket of the museum, priority entrance, professional English speaking guide. 

vanaf 65 Euro

Small-Group Truffle Cooking Class with Dinner

If you are a truffle gourmet and connoisseurs this is the exclusive class followed by a luxury truffle dinner for you!
After the truffle cooking class, taste the dishes that you have prepared from scratch, sitting comfortably at your table with other guests.
The dinner will be accompanied by tasting of wines chosen specifically for your dishes.

vanaf 149 Euro

Private Pisa and Tuscan Towns Shore Excursion from Livorno

Enjoy a day exploring the landscapes and artistic small towns that Tuscany can offer. In this full day shore excursion with a private English-speaking driver you’ll be able to visit Pisa, San Gimignano and Siena. Pickup and drop-off will be at the port of Livorno, right outside your ship.

vanaf 150 Euro
Zoek een vakantiehuis voor mij
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook