Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord

Bruschetta

  • Bruschetta met tomaat en basilicum

    Voor 4 personen
    Bereidingstijd: 10 minuten

    Beleg:
    500gr tomaten
    2 eetlepels olijfolie extra vierge
    1 kleine rode ui
    1 eetlepel witte wijnazijn
    zout en vers gemalen zwarte peper

    Bruschetta:
    Een ciabattabrood
    Teentje knoflook
    Olijfolie

    1. Leg de tomaten in een schaal en schenk er kokend water over. Na 30 seconden tomaten verwijderen en ontvellen.
    2. De ontvelde tomaten in vieren snijden en uitlepelen.
    3. De rode ui snipperen.
    4. Alle ingrediënten samenvoegen en door elkaar husselen.
    5. Kruiden met zout en peper en goed mengen.
    6. Dit is klaar om geserveerd te worden.
    7. Verwarm de gril (middelhoog).
    8. Snij de ciabatta in sneetjes van 2-3 cm dik.
    9. Leg de sneetjes plat onder de gril en gril ze aan beide kanten totdat ze goudkleurig en krokant zijn.
    10. Van de gril verwijderen en besprenkelen met olijfolie en de knoflook over het nog warme brood wrijven. Beleg met het tomatenmengsel en opdienen!

Zoek een vakantiehuis voor mij
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook