+31 (0)202253633

Login


Kookles van Juls

  • Volg een kookcursus in Juls' keuken!
    Mijn naam is Giulia, ik ben een 34 jaar oude foodblogger, ik schrijf over eten en fotografeer gerechten. Ik werk samen met mijn partner Tommaso om u een authentieke ervaring te kunnen bieden in Toscane. Eerst gaan we boodschappen doen op een lokale markt, we spreken marktlieden, en plannen het menu samen al naar gelang het seizoen.
    Onze kooklessen bestaan vooral uit doen en koken het is nu eenmaal erg leuk om zelf deeg te kneden voor zelfgemaakte pasta!
    Om Toscane beter te leren kennen bezoeken we boerderijen waar we de kans hebben om de beste lokale typische producten te leren kennen zoals Pecorino kaas, Cinta Senese varkensvlees, producten van de Chianina koeien, heerlijke wijn en natuurlijk smaakvolle olijfolie.

    Ik heb altijd op het platteland van Toscane gewoond, in hetzelfde huis waar mijn vader en grootmoeder geboren zijn. Mijn leven bestaat uit Toscane! Als ik in het buitenland ben vraagt men vaak naar de bijzondere Toscaanse gerechten, de mooie natuur en de prachtige dorpjes op de toppen van de Toscaanse heuvels. Ik begon Toscane door de ogen van toeristen te zien en ontdekte nieuwe kleuren, nieuwe emoties en echte smaken en verleidelijke geuren. Ik omarmde het beeld dat buitenlanders hebben van Toscane.

    Hoe werkt een kookcursus?
    De cursus wordt gehouden in Juls' keuken in een landhuis in het hart van het Toscaanse platteland, tussen Siena en Florence. Op verzoek kan de cursus ook worden gehouden in uw vakantiehuis. De kookles is voor maximaal 10 personen, meer gasten kunnen aanschuiven voor het diner. De cursus wordt in het Engels gegeven. Er kan zelfs een auto met chauffeur geregeld worden wanneer gewenst - voor een extra bedrag, of een fotograaf die foto's maakt van uw gezelschap tijdens de cursus om een prachtige herinnering vast te leggen. Vegetarische, glutenvrije- en veganistische suggesties zijn beschikbaar op aanvraag.


    Op de website vindt u meer informatie over Juls' Keuken:
    http://en.julskitchen.com/tuscan-cooking-classes

Beleef een officiele Toscane Tour met

Wine tour with a Sommelier

Part of the experience in coming to Chianti and Tuscany is learning about all that wine country has to offer beyond the big names and most visited regular spots.  
Enjoy having your own certified wine educator (Sommelier) and local wine expert take you around to his favorite and most personalized private spots. You will be one-on-one the entire day learning about wines, food and wine pairings, and the overall business of wine from vine to glass. Taste off the menu special wines, meet winery owners, winemakers and get the "behind the scenes" adventure of a lifetime that very few people get to experience.

vanaf 171 Euro

Kookles in het historische stadscentrum van Lucca

Geniet van een praktische kookervaring tijdens deze 5 uur durende workshop in Lucca. Doe mee met onze chef-kok Giuseppe, een veteraan op het gebied van kookcursussen in Italië, de VS, Canada, het Caribisch gebied en Mexico, voor een dagje winkelen op de markt om ingrediënten aan te schaffen. Proef een paar Toscaanse specialiteiten en prosecco. Bereid een 4-gangenmenu voor dat u aan het einde van de les zult gaan eten.

vanaf 90 Euro

Wine tasting

Wine tasting in a local cellar of the Euganean hills of volcanic origin, in the southern part of Padua, in the inland of Venice.
The experience includes the private transfer by minivan from Montegrotto Terme to the cellar in the hills and the tasting of 3 wines (white, red and spumante). The wine producer will explain you the history of his winery on the panoramic terrace and will accompany you to visit his cellar.

vanaf 35 Euro

TUSCANY THE CHIANTI WINE LAND

If you want to enjoy the unforgettable, genuine flavor of Chianti, this is the perfect tour!

vanaf 265 Euro
Vakantiehuis zoeker