Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Recent bekeken
Klant login
E-mailadres
Wachtwoord

Algemene voorwaarden Blogger Competitie

 • Algemene voorwaarden

  Genieten van dit uitzicht? Doe mee en win een heerlijke week in een vakantiehuis in Toscane!

  1. De promoter van deze competitie en prijs is To Tuscany Ltd gevestigd in 72 Chestfield Road, Chestfield, CT5 3LU United Kingdom.

  2. De competitie is open voor geïnviteerde bloggers ouder dan 18 jaar, die geen medewerkers zijn of familie zijn van medewerkers van To Toscane of op enige wijze verbonden aan de competitie.

  3. De competitie gaat op maandag 19 september 2016 van start.

  4. Alle inzendingen moeten worden toegevoegd aan uw blog voor de sluitingsdatum van de competitie: 12:00 uur op zondag 23 oktober 2016

  5. Alle informatie over hoe u kunt deelnemen aan deze competitie maakt deel uit van de voorwaarden. Het is een voorwaarde dat alle regels worden geaccepteerd en dat de deelnemer volgens deze regels te werk gaat. Het besluit van de jury is definitief en hierover kan niet worden gecorrespondeerd. Plaatsen van een inzending wordt gedaan onder accepteren van de voorwaarden.

  6. Deelname geschiedt door een persoonlijke Post een blog met in ieder geval één tot maximaal drie links. Een link moet naar de homepage van To Toscane verwijzen met in de tekst de woorden vakantiehuis Toscane. De link mag geen 'nofollow' link zijn. De andere twee links zijn optioneel net als de tekst en de target URL. U kunt een link plaatsen naar een vakantiehuis dat u bevalt of naar bijvoorbeeld onze online reisgids.
  Stuur een e-mail naar competitie@to-toscane.nl met de link naar de blogpost met naam en adres

  7. Deelnemers garanderen dat hun inzending origineel persoonlijk werk is en dat alleen zij copyright hebben hierover.

  8. Deelnemers zijn volledig verantwoordelijk voor de inhoud van foto's en tekst die zij inzenden en mogen geen wet overtreden hebben met het maken van foto's. Het is de verantwoordelijkheid van deelnemers dat alle foto's die worden gebruikt met toestemming van eventueel vastgelegde personen zijn gemaakt en dat kinderen onder de 16 jaar toestemming hebben van een ouder/verzorger. Bij het bijsluiten van een foto accepteert de deelnemer de algemene voorwaarden, en garandeert dat er geen derde partij recht heeft op de foto's.

  9. Copyright voor alle afbeeldingen gebruikt voor de competitie ligt bij de desbetreffende deelnemers. Echter met inachtneming van het verstrekken voor de competitie verleend een deelnemer wereldwijde, onherroepelijke eeuwigdurende licentie aan To Toscane om ingediende foto's te kunnen opnemen in hun eigen promotiemateriaal, of te gebruiken op hun website.

  10. De deelnemer doet afstand van alle morele rechten met betrekking tot het gebruik van de inzending nu en in de toekomst op grond van de auteurswet (copyright, patent act 1988) of soortgelijke wetgeving van kracht overal ter wereld.

  11. Te laat, onvolledig, beschadigde, of meerdere inzendingen worden niet geaccepteerd. To Toscane is niet aansprakelijk voor verloren inzendingen. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van deelname. Inzendingen mogen niet worden verzonden via agentschappen of derden.

  12. Op maandag 24 oktober 2016 zal Ruth Albracht alle blogs gelezen hebben en besluiten welke het meest interessant en origineel is met reden om Toscane te bezoeken.

  13. De winnaar van de competitie wordt op woensdag 26 oktober 2016 per telefoon en bij e-mail naar de gegevens aangeleverd bij inzending. Aanvaarding van de prijzen moet voor dinsdag 1 november 2016 ontvangen zijn door To Toscane, wordt er geen bevestiging ontvangen dan heeft To Toscane het recht om een andere winnaar te kiezen uit de inzendingen.

  14. Een inzending en een deelnemer kan een week in een vakantiehuis winnen in Toscane voor maximaal vier personen in La Stalla in Montebuoni met een verblijf van een week vóór 3 juni 2017 De winnaar ontvangt ook een cheque ter waarde van 500 euro om reiskosten te betalen. De aankomstdatum kan niet worden veranderd na boeking. De prijs is zoals gepubliceerd en is niet overdraagbaar. Het is niet mogelijk de prijs om te zetten in contant geld of ruil.

  15. De prijs kan niet aan een persoon gegeven worden die om welke reden dan ook niet bij de wet de prijs in ontvangst mag nemen.

  16. De winnaar mag de prijs niet doorverkopen aan een andere partij.

  17. To Toscane behoudt zich het recht om de geldigheid te controleren en inzendingen te weigeren als hier een goed reden voor is.

  18.To Toscane mag foto, naam en land publiceren in toekomstige publicaties en bij publiciteit.

  19. De naam van de winnaar wordt niet genoemd als er voor 30 november 2016 een brief tot verzoek hiervoor wordt ontvangen door To Toscane 72 Chestfield Road, Chestfield, CT5 3LU United Kingdom met daarin een gefrankeerde retourenvelop.

  20. Als gebeurtenissen zich voordoen waardoor toekenning van de prijs door redenen buiten controle van To Toscane dan behoudt To Toscane zich het recht om de prijs op ieder moment te kunnen wijzigen of in te trekken, en de deelnemer gaat ermee akkoord dat To Toscane geen enkele aansprakelijkheid heeft.

  21. Deze algemene voorwaarden zijn gemaakt onder de Engelse wet en To Tuscany en de deelnemer geven exclusieve bevoegdheid aan de regel- en wetgeving van het Engels recht.

  22. Minimum deelnemers is tien en To Toscane heeft het recht om de competitie te annuleren als er minder dan tien deelnemers zijn voor de competitie.

  Klik hier om de inzendingen van 2016 te bekijken.

Beleef een officiele Toscane Tour met

Toscane in één dag - Sightseeingtour

Toscane is beroemd door een schat aan kunst, geschiedenis, opvallende landschappen en de uitstekende producten en biedt werkelijk het beste van alle werelden! Bekijk in één dag het beste van Toscane met deze volledig begeleide reis per touringcar vanuit Florence.

vanaf 90 Euro

Wandeldagtocht naar Cinque Terre vanuit Florence

Kom mee op de enige tour die u meeneemt naar Cinque Terre op een wandeldagtocht vanuit Florence. Wandelen is de enige manier om de ware magie van Cinque Terre te beleven. Neem even afstand van de drukte van de stad en wandel naar deze locatie die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het verkennen van de enige onbedorven overlevende van de echte Italiaanse Rivièra is een unieke en onvergetelijke ervaring.

vanaf 90 Euro

Kookcursus en lunch in een Toscaanse boerderij met tour van de lokale markt vanuit Florence

Geef toe aan uw liefde voor de Italiaanse keuken in Toscane en geniet van een dagtour met bezoek aan een markt, een kookcursus en een viergangenmaaltijd plus wijn! Nadat u op een historische Florentijnse markt lokale kwaliteitsingrediënten hebt gekocht, rijdt u naar een rustieke boerderij in Toscane, omgeven door een prachtig landelijk gebied. Daar bereidt u een feestmaal met pasta, pizza en Toscaans geroosterd varkensvlees plus populaire nagerechten zoals tiramisu en gelato, waar u zich vervolgens aan te goed doet met Toscaanse wijn erbij. Inbegrepen: vier glazen wijn gedurende de dag, een kookdiploma en de bereide recepten.

vanaf 90 Euro

Toscaanse kookles en diner in Florence

Voel u een echte Toscaanse kok tijdens deze 4,5 uur durende avondkookcursus in een historisch paleis (palazzo) in Florence. Leer in de moderne keuken van het oude gebouw hoe u een typisch Toscaans viergangendiner klaarmaakt met gerechten zoals kippenstoofpot, verse pasta en 'tiramisu' (cacao, espresso en mascarponepudding). U krijgt waardevolle tips van een lokale chef-kok en kunt daarna van uw gerechten genieten tijdens een gezellig diner met bijpassende Toscaanse wijn.


U krijgt persoonlijke aandacht tijdens een groepsles met maximaal 12 deelnemers.

vanaf 68 Euro
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook