Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord

Baccalà alla Livornese (gezouten kabeljauw uit Livorno)

  • Baccalà alla Livornese (gezouten kabeljauw uit Livorno)

    Voor 2 personen
    Bereidingstijd: 50 minuten
    350 caloriën per portie


    Ingrediënten:
    400 gr gezouten kabeljauw, geweekt
    olie om in te bakken
    200 gr kerstomaatjes of tomaten uit blik
    olijfolie extra vierge
    knoflook
    peterselie
    peper
    bloem


    Verwijder met een pincet de graten van de gezouten kabeljauw en snij de vis in stukjes.
    Bedek de stukjes vis met bloem en bak ze aan beide kanten goed door. Verwijder dan met keukenpapier de overtollige olie.
    Bak de kerstomaatjes in een pan met olie, teentjes knoflook en peper.
    Als de saus ingedikt is, plaats dan voorzichtig de kabeljauw in de pan.
    Kook het nog 20 minuten door (dat is de tijd die nodig is om de tomaten te koken).
    Verwijder de teentjes knoflook en garneer met wat gehakte peterselie.

    Recept download

Beleef een officiele Toscane Tour met

Zoek een vakantiehuis voor mij
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook