+31 (0)202253633

Login


Fiori di Zucca Fritti (gebakken courgettebloemen)

  • Fiori di Zucca Fritti (gebakken courgettebloemen)

    Voor 4 personen
    Bereidingstijd: 30 minuten
    260 caloriën per portie

    Ingrediënten:
    Courgettebloemen
    275 ml koolzuurhoudend water
    185 gr bloem
    zout
    zaadolie


    1. Maak eerst het beslag. Zeef de bloem in een grote kom en voeg al roerend langzaam het water toe om klontjes te voorkomen. Als u een glad beslag zonder klontjes heeft, voegt u wat zout toe.
    2. Zet het beslag minstens een half uur in de koelkast.
    3. Was de bloemen voorzichtig en dompel ze dan rustig in het koude water.
    4. Goed laten uitlekken en zachtjes droogdeppen met een droge theedoek.
    5. Verwijder met uw handen de steeltjes van de courgettebloemen en de stampers van binnen en de delen aan de stam van de bloem. Leg de schone courgettebloemen in een schaal. 
    6. Verhit wat zaadolie in een grote braadpan.
    7. Rol vervolgens één voor één voorzichtig de bloemen door het beslag. Zorg ervoor dat de bloemen niet kapot gaan.
    8. Voeg dan direct iedere bloem aan de kokende olie toe en draai ze tijdens het koken om. Zo gauw de bloemen klaar zijn, laten uitlekken en in een schaal met keukenpapier plaatsen om de olie te laten uitlekken.
    9. Heet serveren.

    Download

Beleef een officiele Toscane Tour met

Wine & Evo oil Tasting with Vegetarian Meal

Enjoy and exclusive and private wine-tasting, with the tour of our vineyard and olive grove in a special and warm atmosphere. Get to know our Family and our passion for wine and olive oil.
The Package includes:
Vegetarian Meal:
- Tuscan Bruschettas with different vegetables sauces
- Pasta with vegetables sauce
- Selection of different pecorino cheeses, vegetables omelette and grilled/ fresh vegetables
- Dessert: Cantucci and Vinsanto
Tasting of 3/5 wines and 3/5 evo oils on our range:
Wines:
- Piuma della Marronaia, Sparkling wine
- Visila della Marronaia, Vernaccia di San Gimignano DOCG bio
- Nottolo della Marronaia, Chianti Colli Senesi DOCG bio
- Millenium Dino della Marronaia, Chianti Classico DOCG
- Intenso della Marronaia, IGT Sangiovese Rosso Toscano bio
- Santuccio della Marronaia, Vinsanto dessert wine
Evo Oils:
- Limited Edition Extra Virgin Olive Oil
- Rosmary olive oil
- Garlic olive oil
- Hot Chilly olive oil
- Truffle olive oil
- Porcini Mushrooms olive oil

vanaf 46 Euro

WOW Tuscany! Food Tasting Tour - Gastronomic & Wine Experience in Chianti

WOW Tuscany! Food Tasting Tour - Gastronomic & Wine Experience in Chianti
This is the Program
09.30 am Meet your driver directly at your address.
10.30 am Visit San Gimignano (the town of the medieval towers – time to climb the Great Tower. Gelato stop at the famous Gelateria di Piazza (Gelato World Champion since 2006). Meet the Gelato World Champion Maker
12.00 am Visit the first Vineyard in Chianti (enjoy the wine tour, wine tasting, olive oli oil tasting and tuscany authentic lunch). Meet The Wine & Olive Oil Makers
03.00 pm Visit the Second Vineyard in Chianti with second wine tasting and olive oil tasting. Wine Tour (see the cellars). Meet The Wine & Olive Oil Makers
5.30 pm Panoramic stop at Michelangelo square (stunning view on Florence). Return to your address.

vanaf 130 Euro

Private Pisa Airport - Pisa City Round-Trip Transfer

Arrange your trip in advance and start your stay in Pisa without stress. Use door-to-door round-trip transfer between Pisa Airport and your Pisa hotel with comfort and safety and avoid long taxi lines.

vanaf 20,82 Euro

The Taste of Chianti:a Wine and Gourmet Private Tour with a truffle-based lunch

This unmissable tour enables to experience the very best of Chianti Classico culture and gastronomy , an opportunity to taste and savour renowned  gourmet food and fine wines amongst the colours and the quiet of a fair-tale landscape

vanaf 122 Euro
Aanvraagformulier