Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord
E-mailadres
Wachtwoord

Marmore Falls Terni Umbria

 • CASCATA DELLA MARMORE – TERNI -Umbrië

  De Cascata della Marmore, ofwel de mamerwaterval, is de hoogste van Europa en vanaf Rome minder dan een uur rijden. De watervallen zijn omgeven door een weelderige vegetatie waardoor het gebied een prachtige tropische uitstraling heeft. De Rafting Marmore-organisatie is nu al 10 jaar actief en heeft al duizenden vlotvaarders uit de hele wereld via de 3 km lange afdaling van de Cascata della Marmore over de rivier de Nera in Umbrië naar beneden geleid. De tocht duurt ongeveer een uur en elk vlot kan tot zes personen samen met de gediplomeerde gids dragen.
  Deelname aan het "raften" (vlotvaren) vereist geen speciale vaardigheden maar je moet een goede zwemmer én gezond zijn (zie de website voor meer informatie over medische / gezondheidsbeperkingen). Deelnemers moeten tussen 16-55 jaar oud zijn - voor jongeren van 16 tot 18 jaar is begeleiding door een volwassene vereist. Voordat u aan de afdaling per vlot begint, krijgt u uitgebreide instructies en praktische aanwijzingen samen met een complete uitrusting - waterdichte jas, helm en zwemvest.
  Locatie: Papigno - Terni
  Openingstijden: Het centrum is van 15 maart tot 31 oktober elke zaterdag en zondag open en in juli, augustus en september elke dag.
  Tel: 0039 330 753420 – 0039 337 729154
  Website: http://www.raftingmarmore.com/english/rafting-marmore/la-cascata-ed-il-parco-del-nera/  
  Email: info@raftingmarmore.com


  Klik hier om ons uitgebreide aanbod te bekijken van vakantiehuizen voor het hele gezin!

Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook