Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Recent bekeken
Klant login
E-mailadres
Wachtwoord

Antiekmarkten en andere interessante markten

 • Florence

  De San Lorenzo markt is er iedere dag, en is de gehele dag geopend. Bekend om de leren jassen en tassen die lokaal gefabriceerd zijn. Meestal is het er erg druk, met zowel lokale bevolking als toeristen.

  Mercato delle Pulci, Piazza de 'Ciompi - een vlooienmarkt die iedere dag gehouden wordt met speciale marktkramen op de laatste zondag van de maand behalve in augustus. Oude meubels en voorwerpen, prenten, munten en sieraden. Stoffige boeken en bric a bac.

  Mercato di Sant'Ambrogio. Ligt aan het Piazza Ghiberti en Piazza Sant'Ambrogio, de markt is zowel binnen als buiten. Er is groenten en fruit, bloemen, vlees en vis, pasta, zuivelproducten. Moe van het slenteren en trek? Neem plaats in een van de restaurants die bij de markt horen voor een heerlijke en goedkope lunch. De markt is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7:00 uur tot 14:00 uur.

  Mercato Centrale. Een volledig vernieuwde markt in het hart van Florence. De perfecte plek om mooie spullen en heerlijke delicatessen aan te schaffen, te stoppen voor een lunch nadat u musea heeft bezocht, en te relaxen met een royaal glas rode wijn na een lange dag in de drukke stad. De markt is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00-14:00 uur, zaterdag van 5:00 tot 17:00 uur (niet tijdens de zomermaanden).
  http://www.mercatocentrale.it/en/mercato-centrale-firenze/

  La Fierucola. Piazza S. Spirito. Deze markt bevindt zich in een minder chique wijk van Florence. Het piazza S. Spirito is een plein in de Oltrarno wijk van Florence waar het prettig toeven is overdag en waar u de Fierucola kunt vinden, een markt met biologische producten. Wijn, zuivel, groentes worden geproduceerd op kleine schaal in biodynamische boerderijen. Iedere derde zondag van iedere maand (behalve augustus).

 • Siena

  Piazza del Mercato. De antiek, en vlooienmarkt in Piazza del Mercato vindt elke maand plaats op de derde zondag van de maand. (NB: niet in augustus). Het is een kleine markt, maar de locatie alleen is genoeg reden om de markt te gaan bekijken, onder het grote dak van de zogenaamde Il Tartarugone.

 • Lucca

  Er is een mooie antiekmarkt in Lucca, de stad in Toscane voor oude meubels en antiquiteiten. De markt wordt gehouden op het plein en in de straat rond de Kathedraal van S. Martino. Iedere derde weekend van iedere maand.

  Mostra Piazzetta dell'Arte. Lucca biedt onderdak aan een bijzondere openluchttentoonstelling elk derde weekend van elke maand. In de straten rond Piazzetta San Carlo en Piazzetta dell'Arancio, komen lokale kunstenaars met hun schilderijen en beeldhouwwerken om deze te laten zien aan het publiek. Een leuke kans om het centrum van Lucca te bekijken en wat moderne kunst te bewonderen.

  www.piazzettadellarte.com

 • Arezzo

  Hier wordt een beroemde antiekmarkt gehouden, het eerste weekend van iedere maand. Als u van prachtig antiek hodt dan is dit de plek om naartoe te gaan.
  www.fieraantiquaria.org

 • Pistoia

  Breda-fabriek. Het tweede weekend van elke maand is hier een antiekmarkt. De markt vindt plaats in de voormalige Breda-fabriek. Het is nu een gerenoveerd en gerestaureerd monument. Hier vindt u antiek meubilair en snuisterijen, maar ook moderne kunst.

 • Perugia

  Hier vindt een antiekmarkt plaats iedere vierde weekend van iedere maand. In de zomer buiten bij de Palazzo della Prefettura en langs de historische straatjes, en in de winter binnen Rocca Paolina. Keramiek en antieke sieraden zijn populair.

 • Radda in Chianti

  In het weekend van Pasen wordt er een exclusieve en chique markt gehouden in dit charmante plaatsje.

Beleef een officiele Toscane Tour met

Fascinating Florence: Guided Walking Tour

Be entertained by Florence's top tour guides as history is brought to life on this marvellous city tour. In a small group, be led through the charming streets of Florence. Step into the city's most magnificent squares. Hear about the fascinating histories of the historic sites, including entry into the spectacular Duomo (Cathedral of Florence).

vanaf 29 Euro

Pizza and Gelato Cooking Class in the Chianti Countryside

So you love pizza, you crave gelato, and you would love to get out of the city and discover the amazing Tuscan countryside. Discover all of this at once!

vanaf 69 Euro

Pisa Airport to Florence Private Transfer

Travel from Pisa Airport to your centrally located Florence Hotel in the luxury of a private vehicle. Transfer services are available 24 hours a day, 7 days a week.

vanaf 35,16 Euro

Livorno Shore Excursion: Private Day Trip to Siena and San Gimignano

When your cruise ship docks in Livorno and you have only a single day to visit the surrounding Italian towns of Siena and San Gimignano, you’ll need a privately guided shore excursion to see the best of these picturesque cities. On this nine-hour day tour, immerse yourself in Italian life, explore the beautiful city of Siena and walk the medieval streets of San Gimignano before returning to your cruise ship in Livorno.

Your private driver will pick you up at your ship at Livorno port and take you on a scenic two-hour drive through the Tuscan countryside. You’ll reach Siena, where the beauty and character of this sleepy city will stun you and make you feel like you have stepped back in time.

vanaf 93,33 Euro
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook