Login


Adopter le mode de vie local pour un tourisme responsable

  • Leef zoals een lokale inwoner – verantwoord toerisme

    Als lokale experts zijn we gepassioneerd over Toscane, zijn inwoners en hoe inspirerend de Toscaanse manier van leven kan zijn. We hebben decennialang geleerd over de Italiaanse cultuur en hebben belangrijke relaties opgebouwd met lokale bedrijven en aanbieders. Zozeer zelfs dat we een team van ervaringen deskundigen hebben met als doel u, onze gewaardeerde gasten, in contact te brengen met deze individuen en hun unieke diensten.

    De architectuur, de geschiedenis, het eten en de pure charme van Florence en Pisa betekenen dat er niet veel overtuigingskracht nodig is om deze Toscaanse steden toe te voegen aan uw reisroute. Echter, deze regio heeft een overvloed aan lokale bedrijven met nul kilometer aan producten, Multi-generatie recepten en een passie voor het land waar hun voorouders zo goed voor gezorgd hebben.

    Door u kennis te laten maken met deze unieke, onafhankelijke bedrijven, kunt u het leven als inwoner van Toscane ervaren. U krijgt de kans om meer te leren over de Italiaanse cultuur en om bedrijven te ontmoeten die onaangetast blijven door het massatoerisme.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wij houden u op de hoogte van schitterende vakantiehuizen, lokale reisgidsen en unieke ervaringen.

Meer informatie

© 1998-2022 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraagformulier