Login


Duurzame energie

 • Duurzame energie

  Aangezien duurzaamheid een gezamenlijke inspanning is, moedigen wij als bedrijf onze eigenaren sterk aan om waar mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. Veel eigenaren hebben zonnepanelen en sommige hebben zelfs hybride oplaadpunten voor auto's. Eén van onze villa's die beide kenmerken heeft is het charmante La Casa di Radda, gelegen in de stad Radda in Chianti met een modern en elegant interieur op loopafstand van deze populaire Toscaanse stad.

  Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van minder energie in Italië, zijn er een paar kleine acties die een groot verschil kunnen maken. In het hoogtepunt van de zomer zijn de temperaturen hoog en kan het moeilijk lijken om uw vakantiehuis koel te houden. We raden aan om alle deuren en ramen overdag gesloten te houden zodat de airconditioning de villa kan afkoelen en 's avonds de ramen te openen om een briesje te laten waaien. Klik hier om meer te lezen.

  Hoe koel te blijven zonder gebruik te maken van airconditioning:
  •    Sluit buitendeuren, ramen en luiken aan de zuidkant van het huis of waar de zon binnenkomt. Dit voorkomt dat warme lucht en direct zonlicht het huis binnendringen.
  •    Open de deuren en ramen ‘s nachts en ‘s morgens vroeg om koele lucht binnen te laten.
  •    Schakel de plafondventilators in zodat ze tegen de klok in draaien om de warme lucht naar boven te trekken.
  •    Als uw lakens tijdens uw verblijf worden vervangen blijven de bedden frisser en koeler. [Houd er rekening mee dat er voor een wisseling van het beddengoed mogelijk extra kosten kunnen zijn.]

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2023 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag