7 dagen van 10.00-18.30 +31 (0)202253633

Login


Toscaanse vakantie-ervaringen


Extra services verbonden aan uw Toscaanse vakantiehuis

We weten hoe belangrijk het is dat alles goed verloopt tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis in Toscane. Het verhuren van vakantiehuizen omvat veel meer dan even de sleutel overhandigen voor ons. We helpen u graag met verschillende aspecten die uw verblijf ontspannen en prettiger kunnen maken. Zo kunnen we u helpen met het organiseren van een cateringservice of een hulp in de huishouding, uw boodschappen bij aankomst laten bezorgen, een gastheer regelen, een huurauto bij uw vakantiehuis laten bezorgen of u van en naar de luchthaven brengen. Klik aan de rechterkant op een service om er meer over te lezen.
We hebben veel goede en handige vrienden en contactpersonen in Toscane: de oprichter van ons bedrijf woont er tegenwoordig zelf! Zo kunnen wij u voor allerhande extra diensten aanbevelingen geven, zoals kookcursussen, rondleidingen, wandeltochten, fietsenverhuur, wijnproeverijen, de beste restaurants, enzovoorts. Laat ons weten wat u zoekt (het maakt niet uit hoe groot of klein uw verzoek is) en we zullen onze uiterste best doen om u te helpen. Als u vragen heeft of graag iets wilt toevoegen aan uw vakantie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Toscaanse vakantie-ervaringen

Startpakket

Komt u laat aan in Toscane?
Of wilt u gewoon meteen kunnen rusten in uw vakantiehuis voordat u naar de supermarkt gaat?
We bieden een Welkomstpakket aan op aanvraag. De inhoud van uw welkomstpakket zal per vakantiehuis verschillend zijn. Over het algemeen zullen de producten van de regio komen waar het huis is. Uw welkomstpakket heeft altijd minstens de volgende producten:

500 gram pasta
1 potje pasta saus
1 pak koekjes of zoetigheid
1 liter sinaasappelsap
1 liter melk
1 pak koffie
1 fles wijn

U kunt uw Welkomstpakket bestellen door in te loggen op uw persoonlijk account en op Bekijk Reservering Details. De prijs van het Welkomstpakket is 25 EURO en dit is inclusief de kosten van winkelen en bezorgen. Dit wordt in contant geld betaald wanneer u in Italie bent. Welkomstpakketten moeten minstens 48 uur voor uw aankomst worden besteld om de koper genoeg tijd te geven om uw benodigdheden te halen.

Als u een product wilt inwisselen, andere producten wil toevoegen aan uw pakket, of een persoonlijke shopping service wilt, neem dan contact met ons op

Houd er alstublieft rekening mee dat deze service alleen beschikbaar is in deelnemende vakantiehuizen.

Lees verder

Hulp in de huishoudingTijdens uw vakantie hebt u vast niet veel zin om schoon te maken en handdoeken of beddengoed te wassen. Dus waarom besteedt u deze taken niet uit? U kunt tijdens uw verblijf dan heerlijk ontspannen en het huishouden aan iemand anders overlaten.
We kunnen een hulp in de huishouding voor u regelen, die al deze taken van u kan overnemen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U betaalt ter plekke een uurtarief voor de hulp. Wij raden u aan om een hulp minimaal 7 dagen voor aankomst aan te vragen, maar dit verschilt per vakantiehuis.
NB: bij sommige vakantiehuizen zijn badhanddoeken voor bij het zwembad inbegrepen, maar niet overal. Neem contact met ons op als u het niet zeker weet. We kunnen tegen een kleine vergoeding badhanddoeken voor u regelen, zodat u niet onnodig veel bagage hoeft mee te brengen!

Lees verder

Vakantiehuizen met extra serviceDit vakantiehuis biedt extra service en diensten
Service inclusief:
Extra schoonmaak midden van de week
Vakantiehuizen met extra service hebben het voordeel van extra schoonmaak. In het midden van de week zal een professionele schoonmaker de keuken en badkamer schoonmaken.
Handdoeken
De schoonmakers verzorgen elke week een set met schone handdoeken.
Zwembadhanddoeken
Ieder gast heeft de beschikking over een grote zwembadhanddoek iedere week.
Prosecco bij aankomst
Een heerlijke Prosecco verwelkomt u in uw vakantiehuis. Even bijkomen van de reis met een drankje om uw Toscaanse vakantie mee te beginnen.

Lees verder
Aanvraagformulier