Login


Reisplannen

Al tientallen jaren ondersteunen wij onze gasten om hun vakantie in Toscane zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra u uw ideale vakantieaccommodatie in Toscane of Umbrië heeft geboekt, kunnen we onze expertise en middelen gebruiken om ervoor te zorgen dat de rest van de reis een feestje is.

Bij To Toscane werken we samen met de best Beschikbare partners om u kwaliteitsvolle reisdiensten aan te bieden, die allemaal gecontroleerd en goedgekeurd zijn door ons team van experts. We kunnen u ook een betrouwbare reisverzekering aanbevelen die zekerheid biedt in het geval van onverwachte incidenten, evenals luchthaven- of stadstransfers.

Om uw reis zo zorgeloos mogelijk te maken, hebben we deze diensten hier samengevat. Als u geïnteresseerd bent in verdere serviceaanbiedingen, neem dan contact met ons op.

Reisplannen

Informatiegids over autoverhuur in toscane

Als u de allerbeste stukken van Toscane wilt zien, dan is een auto huren zeker de moeite waard. Toscane heeft verschillende adembenemend mooie wegen om over te rijden en fantastische landschappen die u kunt bewonderen terwijl u rijdt. Met de hulp van Rhinocarhire.com Rhinocarhire.com hebben we een lijst samengesteld met enkele tips voor het huren van een auto in Toscane.
Tankregeling – Bij het brandstofbeleid Vol-Vol haalt u de huurauto met een volle tank brandstof op. Let erop dat de tank ook daadwerkelijk vol is. Wanneer dat niet het geval is, moet u de precieze tankinhoud op uw autohuurcontract laten vermelden. Bij het terugbrengen van de huurauto moet u deze met een volle brandstoftank inleveren. U moet dus zelf tanken bij een lokale benzinepomp. Indien u de huurauto niet met een volle tank inlevert, wordt de ontbrekende brandstof plus servicekosten in rekening gebracht. Houdt daarbij rekening met een fors bedrag. De optie Vol-Vol is bij vele autoverhuurbedrijven de gebruikelijke tankregeling.
Kinderzitjes – een kinderstoel bijboeken kan heel duur zijn, prijzen beginnen vanaf ongeveer 10 euro per dag. Bij veel luchtvaartmaatschappijen kunt u uw eigen kinderzitje kosteloos meenemen, neem hiervoor contact op met uw luchtvaartmaatschappij. Als u besluit om uw eigen te brengen, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een draagtas om uw autostoel te beschermen tijdens de reis. Als u uw eigen kinderzitje meeneemt dan bespaart u niet alleen op de kosten van het huren van een kinderzitje, maar ook kunt u erop vertrouwen dat uw kind de comfort en de veiligheid heeft van het kinderstoeltje die ze thuis gebruiken.
De auto inleveren – Zorg ervoor dat u de auto weer inlevert in dezelfde staat waarin de auto heeft opgehaald. Als de auto vies is zorg er dan voor dat u deze wast om extra kosten te voorkomen. De kosten van het autoverhuurverblijf zullen vele malen hoger zijn dan de kosten van de wasstraat.
Eigen risicoverzekering – Controleer de eigen risicoverzekering (borg) en zorg ervoor dat u weet hoeveel u betaalt. Het bedrag kan variëren van auto tot auto en van leverancier tot leverancier. Over het algemeen is de borg tussen de 800-1200 EUR. Er zijn verschillende opties beschikbaar met betrekking tot het betalen van het eigen risico.
- Verlaag het eigen risico tot nul wanneer u een contract afsluit bij het verhuurkantoor. (Ongeveer 20 euro per dag en kan worden toegevoegd wanneer u de auto ophaalt)
- Sluit een verzekering af bij een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. (Tussen 5 en 10 euro per dag)
Creditkaart – Bij de meeste verhuurmaatschappijen heeft u een creditkaart nodig om een auto te huren, sommige verhuurmaatschappijen accepteren ook een normale bankpas. Controleer de algemene voorwaarden met betrekking tot de betaalmethode voordat u de auto boekt.
Locatie – Verhuurmaatschappijen buiten het vliegveld zijn over het een stukje goedkopen, het enige nadeel is dat u met een shuttlebus vanaf het vliegveld naar de verhuurder moet afreizen. Een auto huren bij een verhuurmaatschappij op het vliegveld is dus een stuk sneller maar tevens een stukje duurder.
GPS – Alle klanten van To Toscane ontvangen een routebeschrijving naar het vakantiehuis, u kunt echter alsnog uw navigatiesysteem gebruiken. Als u een goed data plan heeft dan kunt u tevens Google maps of een vergelijkbaar systeem gebruiken, houd er rekening mee dat dit soort programma’s altijd de kortste route berekenen, in Toscane kan dit betekenen dat u via kleine onverharde wegen wordt gestuurd die mogelijk alleen toegankelijk zijn met een 4x4. In dit geval kunt u het beste onze routebeschrijving gebruiken.
Beoordelingen – Bekijk altijd de beoordelingen van de door gekozen verhuurder om te zien hoe de vorige klanten hun services beoordelen, let hier vooral op waar voor geld, wachttijden, en de kwaliteit van de auto’s. De laagste prijs is niet altijd de juiste keuze.
Rijbewijs - U heeft geldig rijbewijs nodig. Zorg ervoor dat u deze bij de hand heeft wanneer u uw auto gaat ophalen. Als u geen EU rijbewijs heeft dan moet u een internationaal rijbewijs aanvragen voordat u op vakantie gaat.

Lees verder

VluchtenKlik hier voor een prijsopgave
Met het vliegtuig naar Toscane?
Wilt u naar Toscane vliegen? Dankzij onze partner Skyscanner vindt u hier de beste prijzen.
Snel en eenvoudig boeken
Skyscanner's gebruiksvriendelijke zoekmachine helpt u bij het vinden van de juiste vlucht. Hier kunt u in alle rust uw vlucht boeken, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.
Reizen met een zuiver geweten
Sommige van de vluchten op Skyscanner zijn gemarkeerd als 'Environmentally Friendly Choice', waardoor u kunt kiezen voor de vlucht met de laagste uitstoot.

Lees verder

Verzekering


Bij To Toscane begrijpen we dat u graag volledige zekerheid wilt wanneer u uw vakantie bij ons boekt. Uw vakantie is belangrijk en indien onvoorziene omstandigheden zich voordoen, wilt u weten dat uw vakantie, en uw geld, veilig zijn.

Om deze reden beschouwen wij een reisverzekering als een essentieel onderdeel van uw vakantie, en, zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden, vragen wij dat alle leden van uw reisgezelschap een adequate dekking hebben voor de duur van uw vakantie.

De reisverzekering helpt niet alleen bij eventuele tegenslagen die u kunt ervaren en die van invloed kunnen zijn op uw vakantie, maar helpt ook om u als huurder te beschermen tijdens uw verblijf in een van onze huuraccommodaties.
Verzekering bij annulering en medische noodgevallen
Wij raden u aan grondig na te gaan wat wel en niet gedekt is door uw verzekeringsmaatschappij zodat u weet of u voldoende dekking heeft voor uw reis. Zorg er in ieder geval voor dat u een annuleringsverzekering heeft voor het geval u uw vakantie moet annuleren. Verder is het raadzaam een verzekering te hebben die dekking biedt voor onder andere: gezondheids- en medische noodgevallen, reisonderbreking en persoonlijke bezittingen.
Dekking voor onvoorziene schade
Het laatste waar u zich tijdens uw vakantie zorgen over wilt maken zijn extra kosten voor wanneer dingen niet helemaal volgens plan verlopen. Ongelukken gebeuren echter en daarom raden wij u aan ervoor te zorgen dat uw reisverzekering u en uw medereizigers dekt tegen onopzettelijke en onvoorziene schade tijdens uw vakantie.
Uw huisdieren verzekeren
Huisdieren zijn welkom in veel van onze vakantiehuizen en appartementen (u kunt een huisdiervriendelijk vakantiehuis vinden door de filters in onze  zoekfunctie te gebruiken). Wanneer u uw huisdier op vakantie meeneemt, raden wij u aan ook een verzekering voor uw trouwe viervoeter af te sluiten. Naast medische dekking is het belangrijk om een polis te overwegen die eventuele schade of letsel dekt, veroorzaakt door uw huisdier.

Lees verder

Vakantie extra's


Klik hier voor een offerte

Terravision is een onderneming die busvervoer regelt naar de dichtstbijzijnde steden van verschillende Europese luchthavens waar vooral de goedkopere luchtvaartmaatschappijen op aanvliegen. Dit is als stopover naar Toscane een makkelijke manier om zonder auto grote steden te bereiken.

Lees verder

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag