ma tot za 10:00 - 18:30 +31 (0)2080 83116

Login


REISVERZEKERING OF ANNULERINGSVERZEKERING

 • REISVERZEKERING OF ANNULERINGSVERZEKERING


  To-Toscane verkoopt geen reisverzekeringen of annuleringsverzekeringen.

  We raden onze klanten altijd aan om een reisverzekering af te sluiten, met name een ANNULERINGSVERZEKERING. Het aangaan van een huurovereenkomst van een vakantiehuis is een juridisch bindend contract. In geval van een annulering, om welke reden dan ook, is de huurder wettelijk aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten. To Toscane raadt klanten met klem aan om een annuleringsverzekering voor de huurkosten af te sluiten zodra de boeking van een vakantiehuis is voltooid.
  Hieronder treft u enkele suggesties voor verzekeringsmaatschappijen waar u een annuleringsverzekering kunt afsluiten. Klikt u op de links dan wordt u doorverwezen naar de annuleringsverzekering die aangeboden worden door de verschillende maatschappijen.

  Nederland
  Interpolis
  ANWB
  Europeesche
  Centraal Beheer Achmea
  Allianz Global Assistance


  België
  Ethias
  Allianz Global Assistance 
  Europ Assistance 
  VAB 

 • Allianz Global Assistance

  Met meer dan 21.500 medewerkers wereldwijd is Allianz Global Assistance internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. Door onze aanwezigheid met eigen vestigingen in 41 landen spreken zij samen 70 talen. Ook als je in het buitenland bent, word je in je eigen taal te woord gestaan. Samen met 900.000 medische dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar hun geen eigen vestiging hebben, staan ze dag en nacht voor u klaar.

  Wat vinden wij zo goed aan Allianz Global Assistance?

  Responsible
  Zij hebben een transparante, ethische en open benadering voor onze manier van zakendoen. Zij handelen met integriteit en zijn oprecht, open en eerlijk.

  Excellent
  Zij bieden hun klanten een innovatieve, flexibele en kwalitatief hoogwaardige oplossing. Ze streven ernaar om de beste te zijn en zoeken voortdurend naar manieren om hun service te kunnen verbeteren.

  Connected
  Al de medewerkers werken samen en staan met elkaar in contact. Hierdoor kunnen ze hun klanten altijd en overal op de beste manier helpen.

  Caring
  Ze houden rekening met ieder zijn belang. Hierdoor slagen zij erin om een langdurige, vertrouwde relatie op te bouwen met hun klanten.

 • Het kan zijn dat To Tuscany advertentiekosten van Allianz incasseert door hen aan te sluiten bij hun advertentieprogramma's.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wij houden u op de hoogte van schitterende vakantiehuizen, lokale reisgidsen en unieke ervaringen.

Meer informatie

© 1998-2021 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraagformulier