Login


Reisadapter

  • Reisadapter

    Moderne technische apparatuur zoals telefoons, tablets, laptops, camera's, enz. moeten regelmatig worden opgeladen. Daarom is het belangrijk om de juiste apparatuur mee te nemen op uw reizen. De meeste apparaten die u meeneemt naar Italië zijn uitgerust met een dubbele spanning, d.w.z. dat ze slechts één voedingsadapter nodig hebben, omdat de stopcontacten anders kunnen zijn dan u gewend bent.

    Reisadapters zijn meestal niet duur, je hebt alleen de juiste adapter voor Italië nodig! De meest voorkomende stopcontacten in Italië zijn een standaard EU-stekker type C, type F en ook type L. Frequente reizigers hebben vaak een all-in-one adapter die overal ter wereld werkt en deze zou dan ook geschikt zijn voor alle Italiaanse typen stopcontacten.

    Elektriciteit in Italië voldoet aan de Europese standaardregelgeving, daarom hebben stopcontacten 220 - 240 volt afwisselend met een capaciteit van 50 cycli per seconde. Als uw apparaat een andere spanning nodig heeft dan het dubbele, dan heeft u een spanningsomvormer (of stroomtransformator) nodig om over te schakelen naar 220 - 240 volt.

    Speciale aandacht moet worden besteed aan hoogwaardige apparaten zoals haardrogers of stylingapparaten. Lees de aanbevelingen van de fabrikant voordat u op reis gaat om letsel en schade te voorkomen.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2023 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag