Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord
E-mailadres
Wachtwoord

Toscaanse vakantie-ervaringen


Extra services verbonden aan uw Toscaanse vakantiehuis

We weten hoe belangrijk het is dat alles goed verloopt tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis in Toscane. Het verhuren van vakantiehuizen omvat veel meer dan even de sleutel overhandigen voor ons. We helpen u graag met verschillende aspecten die uw verblijf ontspannen en prettiger kunnen maken. Zo kunnen we u helpen met het organiseren van een cateringservice of een hulp in de huishouding, uw boodschappen bij aankomst laten bezorgen, een gastheer regelen, een huurauto bij uw vakantiehuis laten bezorgen of u van en naar de luchthaven brengen. Klik aan de rechterkant op een service om er meer over te lezen.
We hebben veel goede en handige vrienden en contactpersonen in Toscane: de oprichter van ons bedrijf woont er tegenwoordig zelf! Zo kunnen wij u voor allerhande extra diensten aanbevelingen geven, zoals kookcursussen, rondleidingen, wandeltochten, fietsenverhuur, wijnproeverijen, de beste restaurants, enzovoorts. Laat ons weten wat u zoekt (het maakt niet uit hoe groot of klein uw verzoek is) en we zullen onze uiterste best doen om u te helpen. Als u vragen heeft of graag iets wilt toevoegen aan uw vakantie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Toscaanse vakantie-ervaringen

Startpakket


Komt u 's avonds laat aan bij uw vakantiehuis in Toscane?
Of wilt u rustig het huis verkennen voordat u naar een supermarkt moet rijden?
Op aanvraag kunnen wij voor u een welkomstmand regelen die bij aankomst klaarstaat in uw vakantiehuis of appartement. De inhoud van de mand verschilt per vakantiehuis en bevat meestal lokale gekochte producten. De mand bevat geen hele maaltijd, maar in elke mand zit minimaal het volgende:

1 gesneden brood
2 flessen water (zonder prik)
1 liter verse melk
1 pak jus d'orange
Boter
6 eieren
1 pak pasta (500 gr)
1 pot pastasaus (tomaten en basilicum: 400 gr)
1 doos theezakjes
1 pak koffie
4 rollen toiletpapier
Vuilniszakken
Klein flesje afwasmiddel
Afwassponsje

U kunt een welkomstmand bestellen door in uw account in te loggen en te klikken op Toon boekingsgegevens. De welkomstmand kost 25 euro, dat is inclusief winkel- en bezorgkosten. U dient dit contact te betalen in Italië. Welkomstmanden moeten MINIMAAL 48 uur voor aankomst besteld worden om ons genoeg tijd te geven om de inhoud te kopen. Als u specifieke wensen hebt, of liever iets wilt veranderen of toevoegen aan de welkomstmand, neem dan direct contact met ons op of voeg een opmerking toe onder Opmerkingen/speciale verzoeken bij uw account.
NB: deze service is niet bij alle vakantiehuizen beschikbaar.

Lees verder

Hulp in de huishoudingTijdens uw vakantie hebt u vast niet veel zin om schoon te maken en handdoeken of beddengoed te wassen. Dus waarom besteedt u deze taken niet uit? U kunt tijdens uw verblijf dan heerlijk ontspannen en het huishouden aan iemand anders overlaten.
We kunnen een hulp in de huishouding voor u regelen, die al deze taken van u kan overnemen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U betaalt ter plekke een uurtarief voor de hulp. Wij raden u aan om een hulp minimaal 7 dagen voor aankomst aan te vragen, maar dit verschilt per vakantiehuis.
NB: bij sommige vakantiehuizen zijn badhanddoeken voor bij het zwembad inbegrepen, maar niet overal. Neem contact met ons op als u het niet zeker weet. We kunnen tegen een kleine vergoeding badhanddoeken voor u regelen, zodat u niet onnodig veel bagage hoeft mee te brengen!

Lees verder

Vakantiehuizen met extra serviceDit vakantiehuis biedt extra service en diensten
Service inclusief:

Een welkomstcadeau
Badhanddoeken
Eén badhanddoek per gast per week
Schoonmaak en schoon linnengoed in het midden van de week
Schoonmaak zal plaatsvinden op woensdag. Dit vindt plaats vanaf 10:00 uur en wordt bij het inchecken bevestigd.
Ook de badkamers en keuken worden schoongemaakt, de bedden verschoond, handdoeken vervangen (niet de badhanddoeken) en het gehele huis wordt even nagelopen. Grote schoonmaak is niet van toepassing.
Huishoudpakket
U hoeft een aantal basisartikelen niet aan te schaffen, deze zijn aanwezig, te weten:
Vuilniszakken
Vier rollen toiletpapier
Afwasmiddel
Afwasmachineblokjes
Schuursponsjes
Boodschappen voor aankomst
Voordat u arriveert bij het vakantiehuis wordt er door de beheermaatschappij contact met u opgenomen zodat u een lijstje kunt doorgeven met boodschappen die u de eerste dag wilt ontvangen. Deze zullen dan bij aankomst in het vakantiehuis aanwezig zijn. De boodschappen worden bij aankomst afgerekend.
Badkamerprducten
Zeep, shampoo en douchegel zijn aanwezig in de badkamers.
Gratis extra service
Vanaf de boeking tot het einde van uw verblijf heeft u contact met de beheermaatschappij die ten allen tijde beschikbaar zijn om u te helpen met al uw reiswensen, van het organiseren van rondleidingen tot het regelen van een privé chef kok.

Klik hier voor een lijst van vakantiehuizen met extra service

Lees verder
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook