7 dagen van 10.00-18.30 +31 (0)202253633

Login


Geniet van een vlees-feestmaal in Panzano

  • Geniet van een vlees-feestmaal in Panzano

    Panzano, iets ten zuiden van Greve, is de plek om te genieten van de passie voor het Toscaanse vlees, waaronder Florentijnse T-Bone steak. Dit Toscaanse bastion is het vlezige domein van Dario Cecchini, een bedreven, excentrieke en beroemde slager met een mini-imperium in deze contreien. Niemand is beter dan hem met een bloedig hakmes, helemaal als hij Dante voordraagt. Deels slager, deels showman, Dario vermaakt en overvoed zijn publiek met passie.

    Met verschillende restaurants in de stad, allemaal gelegen rondom zijn beroemde slagerij, handelt Cecchini er nog steeds lustig op los. De restaurants zijn redelijk geprijsd, dus je hebt niet het gevoel gevangen te zitten in een toeristische val. Het winnende concept spreekt de meeste bezoekers aan, net als de gezelligheid en de showbizzkant.
    T-Bone steak overheerst, in ieder geval in dit restaurant. Voor iedere Toscaanse liefhebber van rundvlees is de bistecca alla fiorentina - een enorme, zachte T-Bone steak, gegrild boven een open vuur en gekruid met niets meer dan gemalen peperkorrels, zout en een vleugje knoflook en olijfolie, zeer rauw (rare) geserveerd - de ultieme biefstuk. Houd er rekening mee dat er ook aan vegetariërs wordt gedacht: er zijn goede vleesvrije menu's voor mensen met een gevoeliger karakter. Huiswijn is bij de prijs inbegrepen, maar je kunt ook je eigen wijn meenemen. Zie onze Panzano restaurant lijsten voor alle aanbevelingen.

Aanvraagformulier