Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Recent bekeken
Klant login
E-mailadres
Wachtwoord

Restaurants in Borgo San Lorenzo

 • Ristorante Il Feriolo

  Ristorante Il Feriolo
  Via Faentina, Olmo
  50032 Borgo San Lorenzo
  Tel. +39 55 8409928
  Dinsdag gesloten

  Il Feriolo is aan de rand van Borgo San Lorenzo gevestigd en is een plaatselijk restaurant dat bekend is om zijn schotels met paddenstoelen en truffels (De natuurlijk gegroeide 'haute cuisine' van Toscane). Naast het zoeken en het voorbereiden van zijn eigen truffels, bereidt dit restaurant ook veel andere traditionele gerechten zoals de Florentijnse biefstuk.

 • Ristorante gli Artisti

  Ristorante gli Artisti
  Piazza Romagnoli A., 1
  50032 Borgo San Lorenzo
  Tel. +39 055 845 7707
  Woensdag gesloten

  Bekend om zijn dure maar heerlijke maaltijden. Als u toevallig sigaren rookt, vindt u hier een speciale 'zit'kamer alleen voor u!

 • Ristorante Teatro dei Medici

  Ristorante Teatro dei Medici
  Località La Torre 14
  (tussen San Piero a Sieve en Borgo San Lorenzo)
  Tel. +39 055 8459876
  www.teatrodeimedici.it
  Maandag gesloten

  Dit populaire restaurant, dat gevestigd is in een prachtige oude gerenoveerde villa aan de rand van Borgo San Lorenzo, serveert smakelijke Toscaanse gerechten. Ga naar de website van dit restaurant voor meer informatie en aanwijzingen.

 • Ristorante Pizzeria La Griglia

  Ristorante Pizzeria La Griglia
  Viale Iv Novembre, 91
  50032 - Borgo San Lorenzo (FI)
  Tel. +39 055 8458527
  Woensdag en donderdag in lunchtijd gesloten

  Dit restaurant in het centrum van Borgo San Lorenzo is gespecialiseerd in vis, zeevruchten en vlees bereid boven een open vuur met name de befaamde 'Bistecca alla Fiorentina' ofwel Florentijnse biefstuk. U kunt hier ook pizza's en zelfbereide desserts bestellen.

 • La Capannina

  La Capannina
  Via Montebello, 5
  50032 Borgo San Lorenzo
  Tel. +39 055 8494309
  Dit is een redelijk geprijsde kleine 'trattoria' die heerlijke pizza's serveert en een uitstekende service biedt.

Beleef een officiele Toscane Tour met

Dagtrip met kleine groep naar de Cinque Terre vanuit Florence

U wordt op slag verliefd op de mooiste kustdorpen van Italië tijdens deze kleine groepsexcursie naar de Cinque Terre vanuit Florence. U hebt waarschijnlijk weleens van de vijf beroemde vissershavens van de Cinque Terre gehoord. Nu hebt u de kans om deze schilderachtige dorpen te bezoeken tijdens een onvergetelijke, persoonlijke dagtrip met een kleine groep.

Bij deze groepsrondleiding mogen slechts acht personen mee, zodat de gids iedereen persoonlijke aandacht kan geven.

vanaf 155 Euro

Florence Super Saver: wandeltocht langs hoogtepunten van Florence: de Galleria dell'Accademia, Galleria degli Uffizi en de Dom

Combineer twee populaire tours in Florence tegen een gereduceerde prijs en geniet van een dag vol kunst en sightseeing in de stad! Deze Super Saver Florence met kleine groep is inclusief toegang zonder wachtrij voor de prestigieuze Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi, twee van de beroemdste musea ter wereld. Begin uw ochtend met het overslaan van de wachtrijen bij de Galleria dell'Accademia en maak vervolgens een wandeling door het historische stadscentrum. Verken de Dom en sluit de dag af met een tour met gids door de Galleria degli Uffizi.

Het maximumaantal deelnemers is beperkt tot 25 personen, zodat u Florence in een kleine groep kunt verkennen. En u bespaart zelfs 11% wanneer u deze gecombineerde tour koopt!

vanaf 86 Euro

Sla de wachtrij over: tickets voor galerie Accademia in Florence

Sla de wachtrij over met een ticket met versnelde toegang en verken de Florentijnse galerie Accademia (Galleria dell’Accademia) naar hartenlust. Deze galerie is het thuis van de originele ‘David’ van de renaissancemeester Michelangelo en is een onmisbare bezienswaardigheid in Florence voor meer dan alleen kunstliefhebbers! Bewonder naast de ‘David’ ook onvoltooide beelden van Michelangelo zoals ‘San Matteo’, werken van Sandro Botticelli en nog veel meer.

vanaf 28 Euro

Skip The Line: Best of Florence Walking Tour including Accademia Gallery and Duomo

Take a small group tour of the Accademia Gallery to see Michelangelo's famous statue of David and afterwards enjoy your walking tour of Florence. Numbers are limited to a maximum of 25 people ensuring you'll receive personalized attention and audio headsets guarantee that you'll hear the guide clearly. And by booking ahead, you won't waste any time waiting in line at the Accademia Gallery!

vanaf 55 Euro
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook