Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Recent bekeken
Klant login
E-mailadres
Wachtwoord

Winkelen

Beleef een officiele Toscane Tour met

Sla de wachtrij over: tickets voor galerie Accademia in Florence

Sla de wachtrij over met een ticket met versnelde toegang en verken de Florentijnse galerie Accademia (Galleria dell’Accademia) naar hartenlust. Deze galerie is het thuis van de originele ‘David’ van de renaissancemeester Michelangelo en is een onmisbare bezienswaardigheid in Florence voor meer dan alleen kunstliefhebbers! Bewonder naast de ‘David’ ook onvoltooide beelden van Michelangelo zoals ‘San Matteo’, werken van Sandro Botticelli en nog veel meer.

vanaf 28 Euro

Zonder wachtrij: tickets voor galerie Uffizi in Florence

Sla de wachtrij over op de Galleria degli Uffizi in Florence, en verken de indrukwekkende kunstgalerie op uw gemak. Het toegangsbewijs geeft toegang tot de talloze schatten die het museum rijk is, dus ga naar binnen en kijk uw ogen uit bij de ongeveer 1500 kunstwerken. Loop langs schilderijen van invloedrijke meesters van de vroege Renaissance zoals Fra Angelico laat u overweldigen door de schilderijen van Hoogrenaissance's absolute meester Michelangelo. Blijf zo lang u wilt en ontdek hoogtepunten als 'Doni Tondo' en nog veel meer.

vanaf 28 Euro

Sla de wachtrij over: rondleiding door galerie Uffizi in Florence

Zie het beste van de Galleria degli Uffizi in Florence tijdens een 1,5 uur durende wandeling onder leiding van een gids met uitgebreide kennis van kunst. Vermijd de lange wachtrijen voor de hoofdingang met een kaartje zonder wachtrij en beleef de hoogtepunten en architectuur uit de renaissance van deze wereldberoemde galerie. Sta verbaasd over kunstschatten waaronder de 'Aankondiging' van Leonardo da Vinci en 'Doni Tondo' van Michelangelo en luister naar de geschiedenis van het schitterende gebouw. Kies voor een ochtend- of middagtour, of kies een avondtour en neem, als u dat wilt, een upgrade inclusief een typisch Italiaans aperitivo of diner na uw bezoek aan de galerie (upgrade alleen beschikbaar op dinsdag, van juli t/m september).

vanaf 38 Euro

Sla de wachtrij over: Rrondleiding door Galerie Uffizi en de Corridoio Vasariano

Als u weinig tijd hebt in Florence en de menigten wilt vermijden, kiest u voor deze rondleiding door de galerie Uffizi met exclusieve toegang tot de verzameling portretten en schilderijen gehuisvest in de Corridoio Vasariano. Dit is uw kans om de wandelgang van Vasari te bezoeken wanneer deze voor het algemene publiek is gesloten.

Wilt u deze plekken met een deze kleine groep bezichtigen (maximaal 15 personen) en daarna genieten van een ontbijt op het Galleria degli Uffizi-terras? Upgrade dan naar de rondleiding voor kleine groepen en begin uw dag in stijl met een ontbijt in de zon, voordat de deuren open gaan voor het grote publiek. Volg daarna een meer diepgaande Uffizi Gallery-tour (duur: 2 uur) voordat u naar de Vasari Corridor gaat voor een privé-rondleiding.

vanaf 89 Euro
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook