+31 (0)202253633

Login


To Tuscany Community
 


Sponsoring
Wie sponsoren wij
To Toscane is er trots op betrokken te zijn als sponsor van evenementen, atleten, goede doelen, en scholen die een positieve bijdrage leveren aan hun lokale gemeenschap. Hieronder vindt u wat informatie over onze huidige sponsoring.
Neem contact op met lisa@to-tuscany.com als u geïnteresseerd bent in mogelijke sponsoring van To Toscane.


Declan Caulfield - Rugby


To Toscane is er trots op om sponsor te zijn van Declan Caulfield, Bishops Stortford Rugby Club 1ste XV speler. We wensen Declan en zijn team een goed seizoen in 2015/2016!


Family holiday Association Charity

Weet u dat 2,5 miljoen kinderen in Groot-Brittanië dit jaar niet eens een dagje uit kunnen?

Daarom steunt To Toscane het belangrijke werk van de Family Holiday Association. Het goede doel dat gezinnen een vakantie geeft.
The Family Holiday Association werkt met kansarme gezinnen die geconfronteerd zijn met ziekte, rouw, financieel onvermogen, geweld, misbruik etc .... Ze streven ernaar om uitstapjes te bieden weg van thuis en alles daarom heen. Hun visie is om de kwaliteit van het gezinsleven te verbeteren door uitstapjes binnen Groot-Brittanië.
De oprichters van de Family Holiday Association begonnen met het vragen van een bedrag van £ 50 aan hun vrienden om hun te helpen. Nu, veertig jaar later zijn er 500 vrienden die goed zijn voor ieder £ 500. Dit dekt de kosten voor een gezin bestaande uit vier personen die dan zeven nachten kunnen verblijven in een caravan aan de kust. Vakanties helpen om gezonder, gelukkiger en hechter te worden als gezin. Onze klanten en To Toscane weten als geen ander hoe belangrijk een vakantie is en wij beschouwen het als een voorecht dat we op deze manier kunnen helpen. www.familyholidayassociation.org.uk

Triathlon - Michela Menegon

 
Michela is een Italiaanse triatleet uit Siena, die nationaal en internationaal concurreert in triatlons van sprint-afstand tot Ironman-afstand. Ze is een ex-zwemster en werd triatleet in 2009. Sinds 2011 legt ze haar focus voornamelijk op halve (1,9 km zwemmen, 90 km fietsen, 21 km hardlopen) en hele Ironman afstanden (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen, 42 km hardlopen), waarin ze participeert binnen haar leeftijdsgroep. In 2013 heeft ze zich gekwalificeerd voor de halve Ironman wereldkampioenschappen in haar categorie die werden gehouden in Las Vegas, hier werd ze 8ste in haar categorie. In 2014 heeft ze zich gekwalificeerd voor het halve Ironman kampioenschap dat wordt gehouden in Monte Tremblant, Canada en het hele Ironman kampioenschap dat wordt gehouden in Kona, Hawaii. To Toscane heeft haar met trots gesponsord voor het behalen van de kwalificatie van de hele Ironman.

The Bishops Stortford High School Rugby 2011/2012


TBSHS wordt beschouwd als een van de sterkste openbare scholen rugby teams in het Zuid-Oosten van Engeland. Het heeft gespeeld tegen en geslagen enkele van de beste prive-scholen in het land. Het team zelfs toerde Australië in 2009.

BSHS speelt al 30 jaar rugby. Gedurende die periode heeft de school in het oosten van Engeland een sterke reputatie opgebouwd. Van een bescheiden begin waarbij wedstrijden tegen lokale scholen werden gespeeld, speelt BSHS nu overal in Engeland tegen enkele van de grootste en beste particuliere scholen.

De huidige wedstrijdlijst bevat teams zoals Mill Hill School, Uppingham, St Jospeh's Ipswich, St Benedict's Ealing, Hampton School. De school is een van de weinige openbare scholen die 4 oudejaars-teams heeft. Elke zaterdag wordt er tegen minimal 2 teams per leeftijd groep gespeeld.

De school heeft recentelijk nog de kwartfinales van de Daily Mail Cup 2009/10 bereikt en met regelmaat heeft zij de laatste 16 van competities behaald.

Een oude bekende, heeft TBSHS slechts 1 speler die Engeland volledig heeft vertegenwoordigd - Ben Skirving. Nietemin heeft de school door de jaren heen een aantal studenten gehad die Engeland, Ierland en Schotland in verscheidene leeftijdsgroepen hebben vertegenwoordigd.

Sam James - England U16 U18 U19
Jack Cullen - Ireland U18
Ollie Day - England U16 and Ireland U18
Rorioy Day - Ireland U18
Ben Skirving - England U16, U18, U19
Nick Harlock - England U16
Rob Faiers - England Students

Aanvraagformulier