Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord
 
Voorwaarden
To Toscane / Copyright en Intellectuele Eigendomsrechten

Inhoud op de website van To Toscane -

MEDEDELING - copyright en andere intellectuele eigendomsrechten

De volgende voorwaarden gelden voor alle bezoekers, inclusief gasten of potentiële gasten en huiseigenaren, waaronder klanten van To Tuscany (hierna "Gebruikers" genoemd) naar www.to-tuscany.com en alle bijbehorende websites (hierna aangegeven als gezamenlijk en individueel als  "Website").

To Toscane is de eigenaar van alle intellectuele eigendomsrechten, inclusief auteursrechten, en de inhoud van de Website, inclusief, zonder uitzondering van pagina's, illustraties, grafieken, professionele- en amateurfotografie, video, audio en tekst.

Gebruikers gaan ermee akkoord om geen inhoud van de website te kopiëren of te downloaden, te wijzigen, te reproduceren, te delen of opnieuw te distribueren, openbaar te maken of te commercieel te gebruiken, of het nu online, in druk of in een ander format of medium zonder voorafgaande Schriftelijke goedkeuring van To Tuscany.

Gebruikers gaan er ook mee akkoord om geen derden te helpen, hetzij direct of indirect, ongeoorloofde handelingen in strijd met deze kennisgeving te plegen.

De beperking in deze mededeling is van toepassing op alle inhoud die verschijnt of eerder op de website is verschenen.
Zoek een vakantiehuis voor mij
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook