Kan ik u van dienst zijn?
Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Poggibonsi
Poggibonsi is een grote stad met volop zakelijke activiteiten. Het oude stadscentrum is het mooiste gedeelte met diverse winkels waar u voor van alles terecht kunt. Hier vindt u ook een paar van die kleine, karakteristiek Italiaanse door een familie gedreven winkels met een unieke sfeer die u zelf moet beleven.

Supermarkt - Er zijn een paar kleine supermarkten in Poggibonsi. Er is ook een Coop-supermarkt met een groot assortiment tegen lage prijzen.
De gebruikelijke openingstijd is van 9.00 tot 21.00 uur
Gesloten op zondag
In de zomer is op zondagochtend de Pam-supermarkt bij Poggibonsi Nord geopend.

Markt - Op dinsdag is hier een markt.

Apotheek- Er zijn veel apotheken waarvan er vrijwel altijd één 's nachts en op zondag open is. Als u wilt weten welke open is, belt u het telefoonnummer dat op een kaart in de etalage van elke apotheek te vinden is. Hierop kunt u ook zien welke apotheek op zondag open is. In het centrum van Poggibonsi in de buurt van de spoorwegovergang is er een apotheek die open is van 8.30 - 12.30 uur en van 16.00 tot 20.00 uur

Banken - Er zijn verschillende banken in Poggibonsi met geldautomaten die creditcards accepteren.

Ziekenhuis - Er is een groot ziekenhuis met een noodgevallenafdeling aan de rand van de stad.

Medische hulp - Voor een arts of ambulance belt u 118

VVV-kantoor - Het belangrijkste toeristische kantoor in Poggibonsi is op het stationsplein waar u onder andere trein- en buskaartjes kunt kopen. Het andere vindt u aan de Via Borgaccio 23 en dit kantoor word gerund door een charmante Italiaan die uitstekend Frans spreekt. Het kantoor is zondags gesloten en de dagelijkse openingstijd is van 14.00 - 20.00 uur. Bussen naar Florence en Siena vertrekken aan de voorkant van het station, maar parkeren is een probleem.


Vind uw vakantiehuis in Toscane
To Toscane: vakantiehuis en agriturismo Toscane (Italie)
TWITTER
Email
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook