Login


 
Carrière

Sluit je aan bij onze bedrijfsfilosofie om de hoge kwaliteit van de klantenservice te garanderen.
Ons doel is om onze gasten een emotionele band met Toscane over te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat vakkundig geadviseerd reizen levens veranderend is. We willen een cultureel perspectief en begrip van het leven in Toscane en Umbrië overbrengen, zodat de eigen waarden kunnen worden bestudeerd en een betere wereld voor iedereen kan worden gecreëerd.

Wat maakt ons zo speciaal
Meer dan 25 jaar geleden zijn onze oprichter Sean en zijn vrouw Sabina naar Toscane verhuisd en hebben ze hun eerste vakantiehuis in een wijnmakerij in de Chianti gerenoveerd voor verhuur. Ze boden een unieke en authentieke ervaring aan de eerste gasten - een ervaring die nieuwe plannen voor de toekomst maakte. Ook nu nog kunnen onze gasten dit in meer dan 600 van onze vakantiewoningen zelf ervaren: kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen, lokale kennis en een persoonlijke service.

Onze waarden
Empathie - het tonen van zorg voor collega's, leveranciers en gasten
Verantwoording afleggen - het goede voorbeeld geven en verantwoordelijkheid nemen voor diens taken
"Wij" en niet "ik" - om vrijelijk je eigen mening te kunnen uiten en je talenten te kunnen delen met anderen
Welzijn - zorgen voor je eigen werkomgeving en voor de Toscaanse omgeving
Tolerantie - zich bewust zijn van de verschillende culturele en esthetische belangen van anderen

Voordelen
• Ontwikkelen van vaardigheden door middel van onze verschillende beoordelings- en trainingsprogramma's.
• Jaarlijkse reizen naar Toscane om het indrukwekkende landschap, de beste producten en wijnen van Italië en Toscane in het algemeen, de geboorteplaats van de Renaissance, te leren kennen.
• Deel uitmaken van ons niche reisbedrijf betekent het ervaren van de samenwerking en de gezinsachtige werksfeer met regelmatig contact met de eigenaren van onze vakantiewoningen.
• Ruime, geklimatiseerde kantoren met gezonde snacks creëren de juiste voorwaarden om creatief te zijn en creativiteit in praktijk te brengen.
• Werken in Whistable, een van de meest begeerde steden van Groot-Brittannië, betekent zich zowel op het werk als daarna thuis voelen!


Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag