Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord
E-mailadres
Wachtwoord
To Tuscany Community
 


Contact met ons
Klantenservice
Bij To Toscane bieden we u graag onze diensten aan om u te helpen de best mogelijke accommodatie voor uw vakantie in Toscane of Umbrië te kiezen. Onze medewerkers kennen de vakantiehuizen in onze portefeuille uit eigen ervaring en kunnen u alles vertellen over elk vakantiehuis en de omgeving.
Wij willen al onze klanten de best mogelijke service bieden en streven naar 100% tevredenheid. Wij staan open voor uw mening en opmerkingen - positief of minder positief - betreffende onze service en onze website. Als u om welke reden ook niet helemaal tevreden bent over uw vakantie, geef het dan zo spoedig mogelijk door aan onze afdeling Klantenservice.


___________________________

Nederlands kantoor
Wie droomt er niet over Toscane? Heerlijk eten, fantastische wijn, geweldige uitzichten over glooiende heuvels met wijngaarden en talloze olijfbomen. Tal van historische bezienswaardigheden, prachtige steden en charmante dorpjes. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het team van To Toscane om mijn enthousiasme en kennis over Toscane en Umbrië te kunnen delen met u. Ik werk al jaren in de toeristische branche. Ik help u graag bij het vinden van het juiste vakantiehuis, en ik geef graag tips voor een onvergetelijke vakantie!

Naam: Ruth Albracht
Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Email: ruth@to-toscane.nl


Registered Office
Het hoofdkantoor van To Tuscany Ltd is:

To Tuscany Ltd.
72 Chestfield Road
Chestfield
Whitstable
Kent
CT5 3LU
Groot-Brittannië
Registratienummer: 4022417
BTW GB 996 3554 62

Klik hier om het team te ontmoeten.

Wilt u bij ons werken? Klik hier voor openstaande vacatures
___________________________

 
Delen via Share
 
Vind uw vakantiehuis in Toscane
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook