Login


Over ons

Bedrijfsfilosofie

To Toscane is in 1998 door Sean Caulfield opgericht om zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen voor gezinnen in de Chianti aan te bieden. Twee decennia later omvat ons aanbod 600 vakantiewoningen die geschikt zijn voor koppels, vrienden en gezinnen. Onze ambitie is eenvoudig: het aanbieden van een selectie van hoogwaardige vakantiehuizen, een grote expertise en een uitzonderlijke service.

Het begon allemaal meer dan 20 jaar geleden toen onze oprichter met zijn Italiaanse vrouw naar Toscane verhuisde en meteen verliefd werd op dit prachtige landschap. In het begin was er een eenvoudige vraag: wat is er nodig om een vakantie in Toscane perfect te maken? Je moet de stress van alledag achter je kunnen laten, het enige wat je echt nodig hebt is een huisje op een prachtige locatie met een heerlijke selectie van regionale producten en wijnen. Deze droom is nu werkelijkheid geworden. Wat is het recept? To Toscane biedt hoge kwaliteit, zeer goed uitgeruste vakantiehuizen en villa's te huur aan op de meest gewilde locaties in Toscane. Daarnaast bieden we voorstellen op maat om enkele van de meest indrukwekkende plaatsen en landschappen ter wereld te ervaren. Maar het belangrijkste ingrediënt mag niet worden vergeten - onvergetelijke momenten met familie en vrienden, herinneringen voor het leven!

Een verblijf in een vakantiehuis in Toscane is niet iets wat je kunt recreëren met behulp van een reisgids. Wij maken deel uit van deze regio en werken samen met de beste aanbieders om unieke ervaringen en belevenissen te creëren. Wij gebruiken deze expertise om uw droomvakantie te creëren. Bij ons vindt u een vakantie zoals u die nog nooit eerder heeft meegemaakt. Maak je klaar voor een avontuur!

Maak kennis met ons team

 • Sean Caulfield

  Eigenaar

  Sean's eerste ervaring als zelfstandig ondernemer was in de snoepwinkel van zijn vader. Zijn eerste eigen bedrijf was een groothandel in bloemen en planten, die hij uitgroeide tot een landelijke leverancier. Hij verkocht dit en verhuisde in 1997 naar de Chianti-regio. Na het leren van de taal investeerde hij in enkele vakantiewoningen, die hij zo succesvol verhuurde dat andere eigenaren hem vroegen om de verhuur voor hen te doen. In 2000 werd To Toscane geboren.
  In zijn vrije tijd houdt Sean van skitoeren en fietsen met zijn team - wat natuurlijk zijn eetlust voor Italiaans eten en wijn opwekt - en wie kan hem dat ontzeggen. Zijn favoriete citaat is: ""Hoe meer je weet, hoe meer je weet wat je niet weet.""

 • Lisa Leggate

  Bedrijfsdirecteur

  Lisa's eerste werkervaring was bij Marks and Spencer, waar ze hun gerenommeerde opleiding volgde en al snel M&S jongste HR-manager ooit werd. Lisa nam later een paar jaar afstand van haar werk om de taak van het opvoeden van haar drie kinderen aan te pakken. Sean, de eigenaar van To Toscane en Lisa's broer, vroeg om wat hulp bij het beantwoorden van een paar aanvragen van zijn gasten, dit heeft ertoe geleid dat de broers en zussen jarenlang naast elkaar hebben gewerkt aan een bedrijf waar ze allebei erg trots op zijn.
  Buiten het werk is Lisa een voetbalfan, die West Ham United door dik en dun als seizoenskaarthouder volgt, deze hobby neemt haar niet mee naar Europa! Maar vakantie in Toscane...Waarom? Omdat zij en haar man nooit moe worden van het geweldige eten plus het adembenemende uitzicht, de verbazingwekkende cultuur, de vriendelijke Toscaanse bevolking en natuurlijk de lokale Chianti-olijfolie en -wijn... Favoriete schotel : Pappardelle al Cinghiale met een glas Chianti wijn.

 • Ellis Jones – van Boxtel

  Vakantiehuis Specialist

  Ellis groeide op in Nederland. Na de middelbare school bracht ze een tussenjaar door in het Verenigd Koninkrijk, waar ze haar man ontmoette.  Hoe verliefd ze ook was, ze ging terug naar Nederland om International Business te studeren. De aantrekkingskracht naar het Verenigd Koninkrijk bleek te groot en uiteindelijk pakte ze haar koffers, trouwde met haar Brit, kreeg twee kinderen en is nu helemaal gesetteld in Engeland.
  Vakantie in het buitenland is waar het leven om draait, en ze heeft veel gereisd binnen Europa. Waar houdt ze van in Toscane?  Het eten!!!  Je kunt niet fout gaan met authentiek Italiaans eten, vergezeld van een glas Chianti natuurlijk.
  De laatste tijd heeft Ellis haar creatieve kant ontdekt en met Kerstmis is ze helemaal in haar element met het maken van kerststukken en kransen.  Ze vindt het ook heerlijk om met haar Cockapoo te wandelen en tijd door te brengen met familie en vrienden.  Vriendschap is heel belangrijk voor haar en haar filosofie is: "De enige manier om een vriend te hebben is er een te zijn". 

 • Lindsy Morren

  Vakantiehuis Specialist

  Lindsy is geboren en getogen in België. Wonend in een land met 3 officiële talen, de interesse om naar het buitenland te gaan werd al op jonge leeftijd opgewekt. Na een bezoek aan Spanje, Oostenrijk, Polen en de buurlanden van België, was Italië het volgende op haar lijstje. De paar weken daar veranderden haar kijk op hoe een perfecte vakantie eruit moet zien: warme temperaturen, uitzichten met wijngaarden, schilderachtige stadjes en onvergelijkbaar eten (pasta en pizza). Nadien werd haar horizon opnieuw verruimd toen ze naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde om er samen te wonen met haar Britse partner. Samen gaan ze graag op fossielenjacht aan de Jurassic coast en bezoeken ze natuurhistorische musea in heel Europa. Lindsy vindt werken voor To Toscane heel aangenaam, vooral omdat ze nu een extra buitenlandse taal leert, Italiaans. Ze houdt van lezen en reizen, samengevat in de beroemde uitspraak van Saint Augustine "De wereld is een boek en wie niet reist leest maar één bladzijde".

 • Emily Barker

  Head of Sales en Marketing

  Emily werd verliefd op Toscane bij haar eerste bezoek wat een verrassing had moeten zijn van haar man...lang verhaal kortom...ze verpestte het! Maar dat trok zich niet terug van hun ongelooflijke eerste ervaring van hun nu geliefde regio. In feite hielden ze er zo van dat ze besloten om daar te gaan trouwen. Ze trouwden in het stadhuis van Radda in Chianti, voor 35 goede vrienden en familie, de burgemeester (ja, de burgemeester voerde de ceremonie uit), hun tolk en een aantal toeschouwers die van cafétafels, ramen en winkels keken. Die allemaal natuurlijk wachten op de uitnodiging voor het volgende grote jubileum! Met dit in gedachten, kunt u zich waarschijnlijk Emily's enthousiasme voorstellen toen ze de baan bij To Toscane kreeg aangeboden, haar dagen doorbrengen met het vieren van alles wat Toscaans is en het delen van het beste wat deze prachtige regio te bieden heeft.

 • Valentina Petri

  Klantenservice Manager

  Valentina is geboren en getogen in Toscane. Op de jonge leeftijd van 11 jaar nam ze haar eerste studiereis naar Engeland, en ving ze het reisvirus op. Na haar studie in Pisa heeft ze haar koffers gepakt, en vol verwachting en verlangen om nieuwe culturen en talen te leren, verzekerde ze haar ouders dat ze maar een paar maanden naar Londen zou verhuizen... 10 jaar zijn sindsdien verstreken! Na enkele jaren als manager in de horeca en diverse successen op dat gebied was het tijd voor een verandering van omgeving. En dat was To Toscane - een perfecte mix van het liefhebben van haar thuisland en het werken in het buitenland met een team van gelijkgestemde mensen. En voor degenen die zich afvragen, waarom zou je gewoon inpakken en naar het buitenland verhuizen? Hier is een van haar favoriete citaten, "Een geest verruimd door reizen kan nooit meer terugkeren naar zijn vorige dimensie."

 • Melanie Thwaites

  Klantrelaties Manager

  Melanie heeft altijd al een passie gehad voor reizen en is haar carrière begonnen bij een reisbureau.  Daarna werkte ze een paar jaar op de luchthaven van Gatwick als passagiersservicemedewerker en vervolgens bij een grote touroperator als Operations coördinator. Daarna nam ze een jaar vrij om haar zoon op te voeden en toen vond ze To Toscane waar ze al haar ervaring en passie heeft kunnen samenbrengen. Buiten het werk houdt Melanie van familietijd, vooral als ze kan reizen en haar familie de wonderen van de wereld kan laten zien.

 • Sophia Ruhland

  Marketing Coördinator

  Omdat Sophia opgroeide in Beieren, had zij het voordeel dat zij tijdens haar jeugd bijna elk jaar in een paar uur naar Italië kon reizen. Een van haar dierbaarste jeugdherinneringen is een reis naar Toscane op 11-jarige leeftijd. Haar familie boekte een vakantiehuis in de buurt van San Gimignano en verkende van daaruit de omgeving. Binnen tien dagen hadden ze Siena, Volterra, Pisa en San Gimignano bezocht, de bergen, de zee en talloze oude kerken gezien, en zich tegoed gedaan aan focaccia en antipasti. Het werd haar duidelijk dat Toscane echt alles heeft. Toen ze op 16-jarige leeftijd wanderlust kreeg, verhuisde ze verbazingwekkend in haar eentje naar Engeland, eerst om daar haar A-levels te doen en daarna om te studeren. Sinds ze haar Master aan de Universiteit van Kent heeft afgerond, is ze in Canterbury blijven wonen met haar partner. Haar favoriete citaat komt uit Alfred, Lord Tennyson's gedicht 'Ulysses': 'I am a part of all that I have met; yet all experience is an arch wherethro' gleams that untravell'd world whose margin fades for ever and forever when I move.'

 • Alexandra Cherry

  Vakantiehuis Specialist

  Alexandra is altijd gefascineerd geweest met de rijke geschiedenis en tradities van Italië, al sinds ze als kind Sorrento voor het eerst bezocht met haar familie. Haar favoriete momenten van die reis waren het van dichtbij zien van de Vesuvius en het eten van de beroemde gelato, dat in de levendige steden volop aangeboden werd! Alexandra heeft een grote passie voor reizen, en gelooft dat er buiten je eigen voordeur, zoveel te beleven valt in de wereld. Daarom streeft ze ernaar om de best mogelijke klantenservice te bieden. Buiten het werk houdt ze ervan om heerlijk te koken (en te eten), en bij de zee met een goed boek te zitten.  Haar favoriete quote is "Koken is als liefde, het moet met overgave worden benaderd, of helemaal niet" - Harriet Van Horne.

 • Britta Kerr

  Assistent Klantenservice Manager

  Britta's eerste baan was in een hotel in Duitsland, waar ze haar carrière begon als hotelmanager in de horeca. Haar passie was het organiseren van evenementen zoals bruiloften of gewoon overnachtingen en het verzorgen van het restaurant en guesthouse ter plaatse. Het feit dat dit een opleiding tot chef-kok met kennis van lokale gerechten en seizoensproducten omvatte, was een andere stap in de goede richting. Toen ze met een soldaat trouwde, besefte ze niet dat dit haar horizon nog verder zou verbreden. Britta is erin geslaagd om te reizen en te wonen in een paar verschillende Europese steden, waardoor haar passie voor de horeca in verschillende landen is gegroeid. Na enkele jaren in de reissector te hebben gewerkt, ontdekte ze haar liefde voor het werken bij To Toscana. Hier is het haar gelukt om haar passies in het leven samen te brengen, zoals het helpen van gasten met een uitstekende klantenservice en de liefde voor de hoge kwaliteit van het eten die Toscane in overvloed biedt. In haar vrije tijd houdt Britta van koken, bakken en wandelen en probeert altijd nieuwe Toscaanse recepten uit waar mogelijk. Natuurlijk mag je verse pasta niet missen! Haar favoriete citaat is: "Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kunt doen.

 • Anja Schäfer

  Vakantiehuis Specialist

  Anja groeide op in de buurt van Düsseldorf en is van jongs af aan een boekenwurm met een voorliefde voor kunst en geschiedenis, wat haar interesse in Florence en.
  Toscane heeft opgewekt.
  Toen ze begin 20 was, besloot ze naar Londen te verhuizen. Zij woonde en werkte daar vele jaren tot zij besloot dat een verandering allang nodig was en verhuisde
  naar de kustplaats Folkestone. Zij woont hier nu met haar partner en maakt zilveren sieraden in haar vrije tijd. Ze is erg blij dat ze To Toscane heeft gevonden, omdat het helpen van klanten bij het vinden van hun ideale Toscaanse vakantie haar interesse in deze prachtige regio en zijn verbazingwekkende geschiedenis weer heeft aangewakkerd. Ze vindt het ook heel fijn om deel uit te maken van een vriendelijk en internationaal team!
  Haar favoriete quote is: ""Wat iedereen je ook vertelt, woorden en ideeën kunnen de wereld veranderen."" - The Dead Poets Society

 • Leoni Johanns

  Vakantiehuis Specialist

  Leoni groeide op in de bruisende stad Keulen en had het geluk Italië voor het eerst te bezoeken met haar ouders en oudere broer toen ze 14 jaar oud was. Toen reden ze naar het beroemde Comomeer, dat haar meteen betoverde met zijn Italiaanse charme, heerlijke eten en schilderachtige landschap.
  Sinds hun verblijf in het noorden van Italië was Leoni vastbesloten om verschillende delen van het land te zien. Daarom is ze nu vijf keer naar Italië geweest en heeft ze onder meer Rome, Venetië, Milaan en het Gardameer bezocht.
  Het reisvirus bracht haar niet alleen naar Italië of door heel Europa, maar helemaal naar Thailand en Australië voor work-and-travel tussen 2018 - 2020. Hier ontmoette ze haar vriend, die Engelsman is. Uiteindelijk was het de liefde die haar deed verhuizen naar het mooie kuststadje Whitstable in het zuidoosten van Engeland, waar ze bij toeval op To Toscane stuitte.

 • Maureen Somnica

  Vakantiehuis Specialist

  Maureen is Frans en heeft na haar studie toerisme vele jaren in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Ze komt van het Reunion eiland, waar ze een passie heeft ontwikkeld voor reizen en voor vreemde culturen en keukens. Ze brengt graag tijd door in de buitenlucht en houdt vooral van lange wandelingen en trektochten. Elk jaar is het haar missie om haar reishorizon te verbreden en verschillende landen in Europa te bezoeken. Hoewel elk land op zijn eigen manier bijzonder is, bekent ze dat Toscane zeker zijn eigen rijkdom heeft en een opmerkelijk goed bewaard gebleven erfgoed.

 • Laurine Codomier

  Vakantiehuis Specialist

  Laurine is geboren en opgegroeid in Frankrijk. Gelokt door de verhalen van haar moeder, die in Engeland woonde toen ze jonger was, koos ze ervoor om in Groot-Brittannië te gaan wonen omdat ze altijd al aangetrokken werd door het land en zich er wilde vestigen.
  Haar hobby's zijn hardlopen, wandelen in de natuur en het verkennen van nieuwe plaatsen en culturen, en daarom probeert ze elk jaar naar een nieuwe plek te reizen.
  Omdat ze een paar jaar Latijn heeft gestudeerd en eerder Venetië heeft bezocht, waar ze helemaal weg van was, had Laurine al interesse in Italië, maar To Toscane gaf haar de geweldige kans om de prachtige regio van Toscane te ontdekken. Ze begrijpt nu waarom haar team zo dol is op dit gebied, omdat ze zelf ook helemaal weg is van de gastronomie met de heerlijke wijnen, de prachtige landschappen vol wijngaarden en de artistieke steden met een rijke geschiedenis.

 • Paula Richardson

  Vakantiehuis Specialist

  Paula groeide op in het Verenigd Koninkrijk en heeft een Italiaanse vader.  Als kind ging ze vaak naar Salerno en Lucca om bij familie te logeren.  Zij heeft altijd van talen gehouden en studeerde Frans en Duits op school zowel als aan de universiteit.  Na haar studie werkte ze een aantal jaren als vakantievertegenwoordigster in de zomer aan het Gardameer en in de winter in de Alpen, waar ze echt verliefd werd op de Italiaanse manier van leven.
  Terwijl ze vele jaren op de talenafdeling van een school werkte, koos Paula ervoor om een deeltijds diploma in Frans en Spaans te behalen aan de Open Universiteit om zo haar carrière pad te veranderen in de reisbranche.  Ze heeft haar diploma gehaald en ze heeft haar weg gevonden naar het To Toscane Team.
  Buiten het werk houdt Paula ervan om tijd door te brengen met haar familie, zowel in binnen als buitenland, omdat ze ervan houdt andere landen te bezoeken. Ze is een fervent salsadanseres en houdt van paardrijden en fitness.  Haar favoriete quote is "De toekomst behoort toe aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen". -Eleanor Roosevelt

 • Mikołaj Wierzbicki

  Vakantiehuis Specialist

  Mikołaj bezocht Italië voor het eerst als tiener, maar werd verliefd op de Toscaanse landschappen en de Italiaanse manier van leven na het zien van de film "Stealing Beauty" die in de Chianti werd opgenomen. Een paar jaar later was hij op zoek naar een villa voor een huwelijksreceptie en ontmoette hij Sean, de oprichter van To Toscane. Al snel werd een voormalige klant een villa-specialist. Mikołaj reisde over de hele lengte en breedte van Toscane met de auto, fiets en voet, racete in de L'Eroica, keek naar de Palio, bezocht de wijngaarden, liep de Via Francigena en vond het allemaal prachtig. Een diner van zijn dromen: tagliatelle con Tartufo, tagliata di manzo en een glas Flacianello. Misschien twee glazen. Mikołaj deelt de mening dat elke man twee thuislanden heeft: zijn eigen land en Italië.

 • Cameron Sheppard

  Senior Eigenaarvertegenwoordiger

  Cameron is geboren in Japan en heeft 5 jaar in Tokyo gewoond, waardoor hij al op jonge leeftijd in aanraking kwam met verschillende culturen en talen. Deze ervaring leidde ertoe dat hij Frans en Spaans ging leren op school in het Verenigd Koninkrijk, voordat hij afstudeerde in Spaans en Italiaans aan de Universiteit van Kent. Tijdens zijn studie woonde en studeerde Cameron 5 maanden in de Italiaanse stad Parma, waar hij vrienden van over de hele wereld maakte en verliefd werd op de Italiaanse manier van leven, en met name het eten! Kort na het afronden van zijn studie in 2021, begon hij te werken voor To Toscane in een part-time rol voordat hij full-time in dienst trad. Buiten het werk is Cameron's grootste passie drummen in zijn twee bands, buitenlandse films kijken en het volgen van zijn favoriete sporten voetbal en squash.

 • Barbara Farinelli

  Eigenaarsconsultant

  "Barbara is geboren en getogen in Napels, de charismatische Italiaanse stad die bekend staat om haar pizza's en de prachtige plaatsen aan de kust van Amalfi en Sorrento. Barbara heeft meer dan 15 jaar ervaring in retailmanagement.
  Gedreven door de liefde voor haar partner en haar geliefde Londen, besloot ze naar Groot-Brittannië te verhuizen. Van kinds af aan was het haar wens om in Engeland te wonen en de Engelse taal te leren, en zo kwam haar droom uit. Hier in Engeland werden haar twee dochtertjes geboren en na een onderbreking van 3 jaar om haar jonge gezin groot te brengen, ging ze op zoek naar een nieuwe baan. Maar niets gebeurt bij toeval en inderdaad, hier is ze dan, deel uitmakend van het To Toscane team, waardoor ze de kans heeft om in beide talen te werken, Italiaans en Engels, waardoor zij in contact blijft met het prachtige Toscane waar ze zoveel van haar vakanties heeft doorgebracht.
  Naast haar werk, volgt Barbara een opleiding tot therapeut, houdt ze van het lezen van boeken en wandelen in de natuur en doet ze aan yoga. Ze  gelooft dat de mooiste reis de reis naar jezelf is en dat de schoonheid net buiten de comfortzone ligt."

 • Laura Mirandola

  Eigenaarsconsultant

  Laura is geboren en getogen in Verona en studeerde rechten aan de universiteit van Trento. Na haar studie werkte ze enkele jaren in de prachtige steden Venetië en Padua als projectmanager op het gebied van nationaal en Europees onderzoek. 
  Door haar liefde voor het landschap, de rijke cultuur en de diversiteit van haar geboorteland heeft Laura Toscane al vele malen bezocht. Naast het genieten van het heerlijke eten en de wijn waar de regio bekend om staat, heeft ze een bijzondere voorliefde voor het Toscaanse accent.
  De wens om haar horizon te verbreden bracht Laura ertoe om 8 jaar geleden naar het Verenigd Koninkrijk te verhuizen om Engels te studeren.  Door verschillende omstandigheden is ze hier nog steeds. 
  Haar banden met haar familie en vrienden in Italië zijn nog steeds sterk en in haar vrije tijd geeft ze Italiaanse les aan studenten en introduceert ze hen in klassieke Italiaanse gerechten. 
  Haar liefde voor reizen betekent dat het plannen van haar eigen vakanties een favoriete bezigheid is en dat maakt haar een enthousiaste medewerker bij het organiseren van reizen voor anderen.

 • Laura Benedet

  Contract Manager

  Laura is geboren in Oostenrijk maar groeide op in Italië en woont nu al meer dan 30 jaar in Toscane.
  Na haar talenstudie heeft ze een paar jaar in de verkoop gewerkt, maar ze besefte dat dit niet haar weg was. De liefde voor haar thuisland bracht haar er al snel toe zich in de wereld van het toerisme te wagen en de verschillende aspecten ervan te leren kennen. Ze werkte voor twee touroperators, organiseerde en beheerde rondreizen en organiseerde vakantie- en zakenreizen in heel Italië. Daarna besloot ze om zich uitsluitend op haar betoverende en fascinerende regio te richten. Voordat zij bij het team van To Toscane kwam, heeft zij gedurende meer dan 20 jaar om voor verschillende agentschappen accommodaties bekeken en geselecteerd en werkte zij vooral als huwelijksplanner, waarbij ze paren uit de hele wereld hielp hun droom te verwezenlijken om ""onder de Toscaanse zon"" te trouwen. Zij heeft overal gereisd, tussen heuvels en dorpen, van Chianti tot Maremma, van Casentino tot Garfagnana, van de zee tot de bergen, van Florence tot Lucca, van Pisa tot Siena, van Livorno tot Arezzo, om de mooiste, intiemste en meest onvergetelijke plekjes te ontdekken.

 • Silvano Falcioni

  Vakantiehuisvinder

  Silvano is geboren en getogen in Italië, vlakbij Florence. Op 23-jarige leeftijd verhuisde hij naar Duitsland en woonde 14 jaar in München, van waaruit hij door heel Europa reisde. In München werkte hij als postbode en hielp hij vrienden in hun restaurant totdat hij Tanya, zijn toekomstige vrouw, ontmoette. Tanya werkte voor Lufthansa, en de twee maakten van de gelegenheid gebruik om te reizen totdat ze besloten een gezin te stichten. Toen de tijd rijp was, verhuisden ze terug naar Toscane waar ze een klein huis kochten met een grondstuk met meer dan 600 olijfbomen. In 2013 ontmoette Silvano Sean en zo begon de samenwerking met To Toscane. Voor iedereen die het geluk heeft om Toscane te bezoeken, raadt Silvano aan om de wijn, de heerlijke gelato en natuurlijk de olijfolie te proberen.

 • Karen Humphrey

  Administratief Manager

  Karen heeft een echte passie voor mensen en heeft daar in haar hele carrière volop gebruik van gemaakt. Haar familie is het belangrijkste voor haar - inclusief Syd de teckel! Ze houdt ervan om met hem te wandelen in het prachtige landschap van Kent. Haar andere passie is zingen - in de woorden van Ella Fitzgerald 'Het enige wat beter is dan zingen is meer zingen'. Karen maakt graag deel uit van het team van To Toscane en heeft samen met haar man Paul genoten van de vele reizen naar deze prachtige streek. Hun favoriete plek is San Gimignano. Het Toscaanse eten en de wijn is echt een belevenis op zich. Elke terugkeer geeft dat ontspannen gevoel van een thuis weg van huis.

 • Karen Robertson

  Administratief Assistent

  Op 9-jarige leeftijd, in de jaren zeventig, was een kerstcadeau van Karen's ouders een draagbare typemachine.  Ze hield ervan om het te gebruiken, en er werd een zaadje gezaaid.  Voor haar was een natuurlijke carrièrekeuze in het secretariaat/administratie. Ze vestigde zich bij een advocatenkantoor en werkte daar 20 jaar voordat ze 16 jaar pauze nam om haar gezin op te voeden.  Haar zoektocht naar parttime werk bracht haar naar To Toscane en ze is blij en dankbaar om deel uit te maken van zo'n vriendelijk en ondersteunend team. Met collega's met een multinationale achtergrond voelt de wereld voor haar echt een kleinere, rijkere en gelukkigere plek. Buiten het werk houdt ze van familietijd, vooral op de golfbaan. Ze houdt van alles wat met de natuur te maken heeft en haar favoriete uitdrukking is: een glimlach duurt maar even, maar de herinnering eraan kan een eeuwigheid duren.

 • Dave Barratt

  Senior IT-ontwikkelaar

  De ervaringen die Dave heeft gedeeld met zijn vrouw, tienerkinderen en vrienden als ze reizen zijn degenen die altijd zullen worden herinnerd. Hij is gepassioneerd door reizen en heeft het geluk om in een team te werken dat echt om hem geeft. Gevoed door sterke Italiaanse koffie, ontwikkelt en onderhoudt Dave de IT-systemen, waardoor je een geweldige online ervaring krijgt van wat To Toscane te bieden heeft.

 • Simone Vince

  Web Content Editor

  Simone groeide op in het voormalige Oost-Duitsland (DDR) waar reizen naar het buitenland strikt beperkt was. Toen de Berlijnse Muur instortte, verhuisde ze naar Engeland, waar ze een eerste klas onderscheiding behaalde in de digitale media. Tijdens haar studie voedde ze twee kinderen op en werkte ze parttime met het maken van promotievideo's, het maken van reclamefilmpjes voor bedrijven en het runnen van een succesvol self-catering vakantiebedrijf. Simone is verheugd om deel uit te maken van het team van To Toscane en wil iedereen aanmoedigen om zich te ontspannen, nieuwe culturen te omarmen en te genieten van een geweldige vakantie. Simone's favoriete Italiaanse eten is bruschetta. Ze zou het de hele dag kunnen eten, elke dag.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2023 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag