Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord

Over ons

To Toscane heeft het grootste aanbod in persoonlijk geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbrië. Onze experts controleren persoonlijk elk vakantiehuis en staan klaar om u te helpen het perfecte vakantiehuis voor uw droomvakantie te kiezen.

U kunt erop rekenen dat bij To Toscane:
 • de beste vakantiehuizen in de regio tegen de beste prijzen aangeboden worden
 • efficiënt en klantvriendelijk gewerkt wordt met een beveiligd online boekingssysteem
 • alle vakantiehuizen op de website en de huiseigenaars persoonlijk bezocht zijn
 • gedetailleerde informatie over het gebied en wat er allemaal te doen is beschikbaar is

Maak kennis met ons team

 • Sean Caulfield

  Eigenaar

  Ik heb To Toscane in 1998 opgezet om vakantiegangers en de eigenaars van lokale luxe vakantiehuizen met elkaar in contact te brengen. In de twintig jaar dat ons bedrijf bestaat, hebben we niet alleen het aantal vakantiehuizen in ons aanbod flink uitgebreid, maar is ook ons team gegroeid. De vriendelijke en efficiënte dienstverlening van onze teamgenoten is de basis van het succes van To Toscane. Nu biedt To Toscane voor deze regio het grootste aanbod aan persoonlijke geselecteerde vakantiehuizen, die geschikt zijn voor koppeltjes, gezinnen en vriendengroepen. En wij blijven groeien. Ook kunt u nu via ons eenvoudige en veilige boekingssysteem online boeken, zonder boekingskosten, zodat u tijd en geld bespaart.  Ik woon in Toscane en ik vind het een eer om dit prachtige gebied met u te mogen delen. Mocht u wat meer over mij willen lezen, dan verwijs ik u naar dit artikel in de Engelse krant de Financial Times.

  E-mail: sean@to-tuscany.com

  Talen:  Engels en Italiaans

 • Lisa Leggate

  Directeur/administratie/ vakantiehuizen specialist

  Toscane is een hele speciale vakantiebestemming. Het is een streek die ik goed ken en waar ik veel van houd. Daarom werk ik zo graag voor To Toscane, het leidinggevende vakantiewoningverhuurbedrijf in deze regio. Wij bieden u prachtige panden voor redelijke prijzen. Ik werk vanuit ons hoofdkantoor in Canterbury in Engeland en in mijn functie help ik Sean voornamelijk om ervoor te zorgen dat alles bij To Toscane goed functioneert. Ik ben ook vicevoorzitter van de Engelse vereniging van touroperators in Italië (Association of British Tour Operators to Italy - Abtoi) en ik ben lid van de Engelse vereniging voor vrouwelijke leidinggevenden in de reissector (Association of Women Travel Executives - AWTE).

  E-mail: lisa@to-tuscany.com

  Talen: Engels

 • Ruth Albracht

  Nederland en België vakantiehuizen Toscane specialist

  Toscane heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie: een prachtige omgeving, heerlijk eten en voortreffelijke wijnen plus veel leuke activiteiten. Ik deel mijn kennis over deze fantastische vakantiebestemming dan ook graag met onze klanten uit Nederland en België. Elk jaar reis ik een paar keer naar de regio om onze vakantiehuizen en nieuwe, speciale vakantieplekken te bekijken, zodat ik u voortdurend van gedegen advies kan voorzien. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de toeristensector weet ik hoe belangrijk klantenservice is en dat staat dan ook centraal in mijn werkzaamheden.

  E-mail: ruth@to-toscane.nl
  Tel: +31 (0)20 893 4302

  Talen:  Nederlands, Engels, Frans, Duits

 • Sonia Merolli

  Duitsland vakantiehuizen Toscane specialist

  Ik ben geboren en getogen in Toscane. Met mijn lokale kennis kan ik u helpen om het juiste vakantiehuis te vinden, want voor een goede vakantie is de uitvalsbasis van groot belang. Ik ken bijna alle dorpjes en stadjes waar onze schitterende villa's en vakantieappartementen staan en ik heb uitgebreide werkervaring in de toeristensector. U kunt erop rekenen dat ik zorgvuldig luister naar uw individuele wensen en ideeën en dat ik een professionele, persoonlijke service zal verlenen.

  E-mail: sonia@to-toskana.de
  Tel: +49 89 45162949
  Skype: andiamointoscana

  Talen:  Duits, Italiaans en Engels

 • Virginie Biarnay

  Vakantiehuisspecialist Frankrijk

  Ik reis al vele jaren naar Toscane vanuit mijn woonplaats in de Provence, maar dit deel van Italië verovert elke keer weer mijn hart. Via To Toscane kan ik mijn passie voor deze regio met Franse vakantiegangers delen. Voorheen werkte ik als operations manager voor verschillende touroperators en mijn uitgebreide werkervaring in deze sector komt goed van pas. U kunt op mij rekenen als u hulp zoekt om een onvergetelijk vakantiehuis in Toscane te vinden.

  E-mail: info@to-toscane.fr
  Tel: +33 (0)9 70 460 949
  Skype: lacigaledusud

  Talen:  Frans, Engels, Italiaans

 • Mikołaj Wierzbicki

  Polen vakantiehuizen Toscane specialist

  Ik heb ervaring met beide kanten van de dienstverlening van To Toscane: aanvankelijk als klant en nu ook als medewerker en vakantiehuisspecialist. Ik kwam dit bedrijf toevallig tegen toen ik een vakantiehuis zocht voor mijn bruiloft. Wie had toen gedacht dat ik, na een leuk gesprek met Sean, de eigenaar van To Toscane, enige tijd later hem zou helpen om deze prachtige vakantiehuizen in Polen te promoten! Ik heb geen specifieke werkervaring in toerisme, maar heb veel gelezen over deze streek en veel reiservaring in Toscane. Ik sta klaar om u te helpen om een onvergetelijke vakantie in deze aantrekkelijke bestemming te organiseren.

  E-mail: mikolaj@to-toskania.pl
  Tel: +48 530 504 008
  Skype: mikolaj_wierzbicki

  Talen:  Pools en Engels

 • Karen Humphrey

  Klantenservice

  De optimale manier om de beste te blijven is om naar de oprechte feedback van onze klanten te luisteren. En wij nemen de beoordelingen van onze klanten zeer serieus. Eén van mijn taken is om de klantenbeoordeling te lezen en ervoor te zorgen dat er actie ondernomen wordt, mochten er verbeteringen aan onze dienstverlening of vakantiehuizen nodig zijn. Als u uw ervaringen met ons online deelt, helpt u ons om voortdurend de vakantie-ervaring van onze klanten te verbeteren. Ik help ook onze klanten uit Australië en Nieuw-Zeeland met het kiezen van het meest geschikte vakantiehuis, plus ik help het To Toscane-team met administratieve taken.

  E-mail: karen@to-tuscany.com
  Tel: +44 (0) 207 193 8156
  Skype: karenhumph

  Talen:  Engels

 • Barbara Parrini

  Vertegenwoordiger huiseigenaars

  Een goede werkrelatie met de eigenaars van onze vakantiehuizen is van essentieel belang, aangezien wij onze klanten een zorgeloze vakantie willen bieden. Ik ben de link tussen ons agentschap en de huiseigenaars, waarbij ik vragen over de panden op onze website en de reserveringen beantwoord. Ik woon in Siena en ik ben zeer trots dat ik mijn kennis van deze regio kan bijdragen aan uw vakantie en mooie vakantieherinneringen voor u kan creëren.

  E-mail: barbara@to-tuscany.com
  Tel: +39 339 535 1017
  Skype: barbedera

  Talen: Italiaans en Engels

 • Anna Rybak

  Vakantiehuisvinder

  Italië voelde altijd als thuis aan voor mij: ik houd van de levensstijl, de cultuur, het landschap en van het warme weer natuurlijk. Ik ging al jarenlang in Italië op vakantie, maar toen ik Toscane in 2004 bezocht, besloot ik dat ik hier wilde wonen! Ik werkte voorheen als makelaar, dus ik had de juiste ervaring om vakantiehuizen te zoeken die voldoen aan de eisen van ons bedrijf en die passen in het aanbod van To Toscane. Ik zoek met name naar huizen in mijn eigen omgeving, rondom Lucca en langs de kust van Versilia. Ik zoek en vind vakantieappartementen en -huizen met een spectaculaire ligging, omgeving en faciliteiten die aan al uw wensen voldoen.

  E-mail: anna@to-tuscany.com

  Talen:  Italiaans, Pools en Engels

 • Silvano Falcioni

  Vakantiehuisvinder

  Ik woon dichtbij veel van de vakantiehuizen die To Toscane aanbiedt en mijn taak is om nieuwe panden te bezichtigen om er zeker van te zijn dat deze aan onze hoge eisen voldoen. Ik werk nauw samen met de huiseigenaars om alle informatie te verzamelen die u nodig hebt om te beslissen welk vakantiehuis het beste bij uw vakantiewensen past. Ik onderzoek ook welke natuurlijke en culturele hoogtepunten de omgeving biedt, zodat u vooraf kunt plannen wat u wilt gaan zien en doen. Zo wordt u veel werk uit handen genomen en kunt u heerlijk ontspannen en volledig van uw fantastische vakantie genieten.

  E-mail: silvano@to-tuscany.com

  Talen:  Italiaans, Duits en Engels

 • Michela Menegon

  Projectmanager

  Ik heb meegemaakt hoe To Toscane van een klein bedrijf met een paar vakantiehuizen uitgegroeid is tot één van de toonaangevende vakantiehuisverhuurspecialisten in de regio, met een website in vijf verschillende talen, die geïnteresseerden in Toscane wereldwijd uitnodigt om dit prachtige deel van Italië te bezoeken en te verblijven in een van onze mooie vakantiehuizen. Ik coördineer de website en ik zorg ervoor dat alles goed verloopt, zodat u de best mogelijke vakantiehuizen kunt vinden zodra uw zoektocht naar een Toscaans vakantiehuis op onze website begint.

  E-mail: michela@to-tuscany.com

  Talen:  Engels, Italiaans en Frans

 • Paul Perry

  Webeditor

  Ons doel is om u probleemloos onze website te laten gebruiken, tijdens de zoektocht en wanneer u uw vakantiehuis in Toscane boekt. Ik zorg ervoor dat u alle informatie die u nodig hebt ter hand hebt. Mijn taak is om goede en gedetailleerde inhoud voor de website te verzorgen, met eerlijke, accurate en actuele informatie die bij de inspirerende beschrijvingen van onze vakantiehuizen en -appartementen past. We willen dat Toscaanse vakantiegevoel aan u overbrengen.

  E-mail: office@to-tuscany.com

  Talen:  Engels

 • Joe Hill

 • Valentina Petri

  Extra service en diensten

  Het is mijn werk om aan de gasten van To Toscane speciale, persoonlijke service te bieden met extra aandacht. Dankzij de uitgebreide kennis van de vakantiehuizen, de faciliteiten, diensten en de omgeving, plus het directe contact met eigenaren en lokale leveranciers kunnen onze gasten voorzien worden van op maat gemaakte service die aansluit bij hun wensen. Iedere aanbeveling is specifiek voor elke accommodatie, locatie en is erg persoonlijk. Met zoveel keus wacht een onvergetelijke belevenis op u.

  E-mail: concierge@to-tuscany.com

  Talen: Engels, Italiaans

Zoek een vakantiehuis voor mij
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook