ma tot za 10:00 - 18:30 +31 (0)202253633

Login


Uw vakantie in een villa is in veilige handen, boeken bij ons geeft u gegarandeerde zekerheid.

Flexibele omboeking zonder wijzigingskosten

Het leven zit vol verrassingen, zelfs tijdens de beste momenten, en we hebben altijd ons best gedaan om onze gasten te helpen als de plannen veranderen. We begrijpen dat u nu meer dan ooit zekerheid nodig heeft bij het plannen van uw reis. Daarom hebben we ons annuleringsbeleid voor 2021 aangepast om het flexibeler dan ooit te maken en u nog meer flexibiliteit te bieden.

Wij brengen geen kosten in rekening voor het aanpassen van uw vakantie.

Als u een boeking bij ons maakt en besluit om uw boeking te wijzigen voor uw uiterste betaaldatum, zullen wij de volledige aanbetaling op uw To-Toscane account bijschrijven. Deze aanbetaling kan dan worden gebruikt voor toekomstige boekingen in 2021 of 2022. De saldobetalingen voor boekingen in 2021 dienen 65 dagen voor aankomst te worden voldaan.

Volledige terugbetalingen voor annuleringen door ons als gevolg van Covid-19

Als we uw boeking moeten annuleren vanwege Covid-19 of een reisverbod in Italië, nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen een omboeking naar een latere datum aanbieden of een voucher om er zeker van te zijn dat u nog steeds van uw vakantie in Toscane kunt genieten. Als u echter een terugbetaling wilt, kunnen wij dit ook regelen.

Als u klaar bent om uw vakantie te boeken dan staan wij voor u klaar

We zijn trots op ons team van gepassioneerde professionals. Onze gasten en hun gezondheid zijn voor ons het allerbelangrijkste en we zijn ons ervan bewust dat flexibiliteit een prioriteit is. Als u niet zeker bent van bovenstaande informatie of als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen, klik dan hier om contact op te nemen met onze vakantiehuisspecialisten, die voor u klaar staan als u nog extra informatie nodig heeft.

Klik hier om meer uit te vinden over To Toscane

Aanvraagformulier