Login


Informatiegids over autoverhuur in toscane

 • Autoverhuur in Toscane

  Als u de allerbeste stukken van Toscane wilt zien, dan is een auto huren zeker de moeite waard. Toscane heeft verschillende adembenemend mooie wegen om over te rijden en fantastische landschappen die u kunt bewonderen terwijl u rijdt. Met de hulp van Rhinocarhire.com Rhinocarhire.com hebben we een lijst samengesteld met enkele tips voor het huren van een auto in Toscane.

  Tankregeling – Bij het brandstofbeleid Vol-Vol haalt u de huurauto met een volle tank brandstof op. Let erop dat de tank ook daadwerkelijk vol is. Wanneer dat niet het geval is, moet u de precieze tankinhoud op uw autohuurcontract laten vermelden. Bij het terugbrengen van de huurauto moet u deze met een volle brandstoftank inleveren. U moet dus zelf tanken bij een lokale benzinepomp. Indien u de huurauto niet met een volle tank inlevert, wordt de ontbrekende brandstof plus servicekosten in rekening gebracht. Houdt daarbij rekening met een fors bedrag. De optie Vol-Vol is bij vele autoverhuurbedrijven de gebruikelijke tankregeling.

  Kinderzitjes – een kinderstoel bijboeken kan heel duur zijn, prijzen beginnen vanaf ongeveer 10 euro per dag. Bij veel luchtvaartmaatschappijen kunt u uw eigen kinderzitje kosteloos meenemen, neem hiervoor contact op met uw luchtvaartmaatschappij. Als u besluit om uw eigen te brengen, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een draagtas om uw autostoel te beschermen tijdens de reis. Als u uw eigen kinderzitje meeneemt dan bespaart u niet alleen op de kosten van het huren van een kinderzitje, maar ook kunt u erop vertrouwen dat uw kind de comfort en de veiligheid heeft van het kinderstoeltje die ze thuis gebruiken.

  De auto inleveren – Zorg ervoor dat u de auto weer inlevert in dezelfde staat waarin de auto heeft opgehaald. Als de auto vies is zorg er dan voor dat u deze wast om extra kosten te voorkomen. De kosten van het autoverhuurverblijf zullen vele malen hoger zijn dan de kosten van de wasstraat.

  Eigen risicoverzekering – Controleer de eigen risicoverzekering (borg) en zorg ervoor dat u weet hoeveel u betaalt. Het bedrag kan variëren van auto tot auto en van leverancier tot leverancier. Over het algemeen is de borg tussen de 800-1200 EUR. Er zijn verschillende opties beschikbaar met betrekking tot het betalen van het eigen risico.
  - Verlaag het eigen risico tot nul wanneer u een contract afsluit bij het verhuurkantoor. (Ongeveer 20 euro per dag en kan worden toegevoegd wanneer u de auto ophaalt)
  - Sluit een verzekering af bij een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. (Tussen 5 en 10 euro per dag)

  Creditkaart – Bij de meeste verhuurmaatschappijen heeft u een creditkaart nodig om een auto te huren, sommige verhuurmaatschappijen accepteren ook een normale bankpas. Controleer de algemene voorwaarden met betrekking tot de betaalmethode voordat u de auto boekt.

  Locatie – Verhuurmaatschappijen buiten het vliegveld zijn over het een stukje goedkopen, het enige nadeel is dat u met een shuttlebus vanaf het vliegveld naar de verhuurder moet afreizen. Een auto huren bij een verhuurmaatschappij op het vliegveld is dus een stuk sneller maar tevens een stukje duurder.

  GPS – Alle klanten van To Toscane ontvangen een routebeschrijving naar het vakantiehuis, u kunt echter alsnog uw navigatiesysteem gebruiken. Als u een goed data plan heeft dan kunt u tevens Google maps of een vergelijkbaar systeem gebruiken, houd er rekening mee dat dit soort programma’s altijd de kortste route berekenen, in Toscane kan dit betekenen dat u via kleine onverharde wegen wordt gestuurd die mogelijk alleen toegankelijk zijn met een 4x4. In dit geval kunt u het beste onze routebeschrijving gebruiken.

  Beoordelingen – Bekijk altijd de beoordelingen van de door gekozen verhuurder om te zien hoe de vorige klanten hun services beoordelen, let hier vooral op waar voor geld, wachttijden, en de kwaliteit van de auto’s. De laagste prijs is niet altijd de juiste keuze.

  Rijbewijs - U heeft geldig rijbewijs nodig. Zorg ervoor dat u deze bij de hand heeft wanneer u uw auto gaat ophalen. Als u geen EU rijbewijs heeft dan moet u een internationaal rijbewijs aanvragen voordat u op vakantie gaat.

 • Autoverhuur Aanbeveling: Sunnycars
  Klik hier voor een offerte

  100% zorgeloze autohuur
  Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Daarom handelen zij altijd volgens de Rent a Smile filosofie: hun standaard product is all-inclusive, je bent optimaal verzekerd en kunt rekenen op de allerbeste service. Dankzij deze aanpak zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur. Zij werken uitsluitend samen met de beste partners ter wereld. Sunny Cars bezitten zelf geen auto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd.

  De zekerheid van Sunny Cars
  1. Geen extra verzekeringen afsluiten
  2. Geen verborgen kosten
  3. Geen gedoe ter plaatse
  4. Wel zorgeloos rondrijden en 24/7 persoonlijke ondersteuning

  Benieuwd naar wat klanten over Sunny Cars te zeggen hebben?
  Bekijk hier de meest recente reacties

 • Het kan zijn dat To Tuscany advertentiekosten van Sunnycars incasseert door hen aan te sluiten bij hun advertentieprogramma's.

  Voor meer informatie over autorijden in Italië klikt u hier

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag