Login


Houd uw vakantiehuis veilig

 • Houd uw vakantiehuis veilig

  Wij adviseren u om uw villa net zo veilig te houden als uw eigen huis. Waakzaamheid hoeft niet in de weg te staan van een geweldige tijd, dus we hebben een aantal eenvoudige ideeën verzameld om uw vakantiehuis veilig te houden.

  Voorzorgsmaatregelen
  ●    Zorg ervoor dat alle ramen, luiken en deuren vergrendeld zijn. Dit geldt 's nachts, als u overdag buiten bent en zelfs als u bij het zwembad bent.
  ●    Als uw vakantiehuis een alarm heeft, maak er dan gebruik van. U kunt meestal een alarm instellen voor wanneer u niet in de villa bent, en tijdens de slaapuren.
  ●    Wij raden u aan geen dure sieraden mee te nemen op reis. Wel moeten waardevolle voorwerpen die u meeneemt uit het zicht worden gehouden om opportunisten te ontmoedigen. Anders moeten ze in de kluis van het vakantiehuis worden bewaard.
  ●    Als u niet tevreden bent met de huidige beveiliging van uw vakantiehuis, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

  Verzekering
  Controleer of u voldoende dekking hebt voor uw waardevolle spullen en contant geld dat u bij u hebt. Wij raden u aan om dubbele kopieën van uw persoonlijke documenten te maken, inclusief uw paspoort en rijbewijs. Dit is zeer nuttig als de originele documenten verloren gaan of worden gestolen.

  Neem contact op
  In het onwaarschijnlijke geval van een overval op uw vakantiehuis, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen ons best doen om u te helpen met de nodige procedures. Deze veiligheidsgids is bedoeld om u in staat te stellen uzelf en uw eigendommen te beschermen in het geval van onwaarschijnlijke incidenten. Met andere woorden, het doel is niet om u zorgen te maken, maar om u te helpen genieten van uw vakantie zonder angst. Wees veilig, wees niet bang - en het belangrijkst, geniet van uw vakantie in Toscane!

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag