Bel ons op: +31 (0)20 893 4302
E-mailadres
Wachtwoord
E-mailadres
Wachtwoord

Vakanties in Puglia

Als u het echte Italië wilt proeven, dan zult u zeker genieten van Puglia: een prachtige en charmante Italiaanse regio. Puglia ligt in de hiel van de Italiaanse laars en hoewel het tot nog toe geen traditionele toeristentrekker was, is de populariteit ervan nu sterk aan het groeien.

De traditionele Italiaanse architectuur, de witte zandstranden en het gevarieerde landschap hebben bezoekers veel te bieden. Puglia combineert de zee met de Adriatische kust, de glooiende heuvels en de wijdse bergen.

Er zijn veel stranden te bezoeken: Puglia heeft de langste kustlijn van alle Italiaanse streken. Bari, de hoofdstad van de regio, heeft fantastische architectuur: de basilica di San Nicola mag u zeker niet missen. Op vakantie in Puglia kunt u ook charmante, kleinere plaatsjes bezoeken, zoals Locorotondo, Ostuni en Martina Franca.

De culinaire verdiensten van Puglia zijn bijna even bekend als die van Toscane en u vindt hier verse, rijke en gezonde ingrediënten, maar ook uitstekende visgerechten. Als u op zoek bent naar een ongerepte, bruisende en gevarieerde bestemming waar veel te zien en te doen is, dan is Puglia zeker het proberen waard.

Vakanties in Puglia

Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook