Login


Duurzaam Toerisme

 • Het waarderen van een duurzame benadering van reizen is altijd al een tweede natuur geweest voor To Toscane en in onze ogen is het een gezamenlijke inspanning. We vinden het steeds belangrijker om samen met gasten en aanbieders te werken aan het concept van duurzaam reizen, zodat we elkaar allemaal aanmoedigen om zo verantwoordelijk mogelijk te handelen wanneer we op reis gaan.

  Wij zijn gepassioneerd, proactief en werken nauw samen met de lokale autoriteiten. Wij zijn trots op onze lokale kennis en expertise zodat wij onze gewaardeerde gasten kunnen helpen om Toscane en zijn natuurlijke schoonheid te begrijpen en hoe het mogelijk is om te reizen zonder een grote voetdruk achter te laten in de zonovergoten heuvels.

  Het is een partnerschap tussen ons, onze gasten en aanbieders, die om dezelfde reden samenwerken. Daarom staan we altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën. Aarzel niet om contact op te nemen.

 • Duurzame energie

  Aangezien duurzaamheid een gezamenlijke inspanning is, moedigen wij als bedrijf onze eigenaren sterk aan om waar mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. Veel eigenaren hebben zonnepanelen en sommige hebben zelfs hybride oplaadpunten voor auto's.

  Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van minder energie in Italië, zijn er een paar kleine acties die een groot verschil kunnen maken. In het hoogtepunt van de zomer zijn de temperaturen hoog en kan het moeilijk lijken om uw vakantiehuis koel te houden. We raden aan om alle deuren en ramen overdag gesloten te houden zodat de airconditioning de villa kan afkoelen en 's avonds de ramen te openen om een briesje te laten waaien. 

  Hoe koel te blijven zonder gebruik te maken van airconditioning:
  •    Sluit buitendeuren, ramen en luiken aan de zuidkant van het huis of waar de zon binnenkomt. Dit voorkomt dat warme lucht en direct zonlicht het huis binnendringen.

  •    Open de deuren en ramen ‘s nachts en ‘s morgens vroeg om koele lucht binnen te laten.

  •    Schakel de plafondventilators in zodat ze tegen de klok in draaien om de warme lucht naar boven te trekken.

  •    Als uw lakens tijdens uw verblijf worden vervangen blijven de bedden frisser en koeler.
  [Houd er rekening mee dat er voor een wisseling van het beddengoed mogelijk extra kosten kunnen zijn.]

 • Leef zoals een lokale inwoner – verantwoord toerisme

  Als lokale experts zijn we gepassioneerd over Toscane, zijn inwoners en hoe inspirerend de Toscaanse manier van leven kan zijn. We hebben decennialang geleerd over de Italiaanse cultuur en hebben belangrijke relaties opgebouwd met lokale bedrijven en aanbieders.  

  De architectuur, de geschiedenis, het eten en de pure charme van Florence en Pisa betekenen dat er niet veel overtuigingskracht nodig is om deze Toscaanse steden toe te voegen aan uw reisroute. Echter, deze regio heeft een overvloed aan lokale bedrijven met nul kilometer aan producten, Multi-generatie recepten en een passie voor het land waar hun voorouders zo goed voor gezorgd hebben.

  Door u kennis te laten maken met deze unieke, onafhankelijke bedrijven, kunt u het leven als inwoner van Toscane ervaren. U krijgt de kans om meer te leren over de Italiaanse cultuur en om bedrijven te ontmoeten die onaangetast blijven door het massatoerisme.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag