Login


Baccalà alla Livornese (gezouten kabeljauw uit Livorno)

  • Baccalà alla Livornese (gezouten kabeljauw uit Livorno)

    Voor 2 personen
    Bereidingstijd: 50 minuten
    350 caloriën per portie


    Ingrediënten:
    400 gr gezouten kabeljauw, geweekt
    olie om in te bakken
    200 gr kerstomaatjes of tomaten uit blik
    olijfolie extra vierge
    knoflook
    peterselie
    peper
    bloem


    Verwijder met een pincet de graten van de gezouten kabeljauw en snij de vis in stukjes.
    Bedek de stukjes vis met bloem en bak ze aan beide kanten goed door. Verwijder dan met keukenpapier de overtollige olie.
    Bak de kerstomaatjes in een pan met olie, teentjes knoflook en peper.
    Als de saus ingedikt is, plaats dan voorzichtig de kabeljauw in de pan.
    Kook het nog 20 minuten door (dat is de tijd die nodig is om de tomaten te koken).
    Verwijder de teentjes knoflook en garneer met wat gehakte peterselie.

    Recept download

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag