Ruth Albracht

Telefoon: +31 (0)20 893 4302
Recent bekeken
Klant login
E-mailadres
Wachtwoord
Poggibonsi
Poggibonsi is een grote stad met volop zakelijke activiteiten. Het oude stadscentrum is het mooiste gedeelte met diverse winkels waar u voor van alles terecht kunt. Hier vindt u ook een paar van die kleine, karakteristiek Italiaanse door een familie gedreven winkels met een unieke sfeer die u zelf moet beleven.

Supermarkt - Er zijn een paar kleine supermarkten in Poggibonsi. Er is ook een Coop-supermarkt met een groot assortiment tegen lage prijzen.
De gebruikelijke openingstijd is van 9.00 tot 21.00 uur
Gesloten op zondag
In de zomer is op zondagochtend de Pam-supermarkt bij Poggibonsi Nord geopend.

Markt - Op dinsdag is hier een markt.

Apotheek- Er zijn veel apotheken waarvan er vrijwel altijd één 's nachts en op zondag open is. Als u wilt weten welke open is, belt u het telefoonnummer dat op een kaart in de etalage van elke apotheek te vinden is. Hierop kunt u ook zien welke apotheek op zondag open is. In het centrum van Poggibonsi in de buurt van de spoorwegovergang is er een apotheek die open is van 8.30 - 12.30 uur en van 16.00 tot 20.00 uur

Banken - Er zijn verschillende banken in Poggibonsi met geldautomaten die creditcards accepteren.

Ziekenhuis - Er is een groot ziekenhuis met een noodgevallenafdeling aan de rand van de stad.

Medische hulp - Voor een arts of ambulance belt u 118

VVV-kantoor - Het belangrijkste toeristische kantoor in Poggibonsi is op het stationsplein waar u onder andere trein- en buskaartjes kunt kopen. Het andere vindt u aan de Via Borgaccio 23 en dit kantoor word gerund door een charmante Italiaan die uitstekend Frans spreekt. Het kantoor is zondags gesloten en de dagelijkse openingstijd is van 14.00 - 20.00 uur. Bussen naar Florence en Siena vertrekken aan de voorkant van het station, maar parkeren is een probleem.


 
Delen via Share
 
Vind uw vakantiehuis in Toscane
Neem contact op met ons
Zoeken
Bewaar als bladwijzer
To Toscane op Facebook