Login


REISVERZEKERING OF ANNULERINGSVERZEKERING

 • Reisverzekering voor uw vakantie in Toscane

  Bij To Toscane begrijpen we dat u graag volledige zekerheid wilt wanneer u uw vakantie bij ons boekt. Uw vakantie is belangrijk en indien onvoorziene omstandigheden zich voordoen, wilt u weten dat uw vakantie, en uw geld, veilig zijn.

  Om deze reden beschouwen wij een reisverzekering als een essentieel onderdeel van uw vakantie, en, zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden, vragen wij dat alle leden van uw reisgezelschap een adequate dekking hebben voor de duur van uw vakantie.

  De reisverzekering helpt niet alleen bij eventuele tegenslagen die u kunt ervaren en die van invloed kunnen zijn op uw vakantie, maar helpt ook om u als huurder te beschermen tijdens uw verblijf in een van onze huuraccommodaties.

  Verzekering bij annulering en medische noodgevallen


  Wij raden u aan grondig na te gaan wat wel en niet gedekt is door uw verzekeringsmaatschappij zodat u weet of u voldoende dekking heeft voor uw reis. Zorg er in ieder geval voor dat u een annuleringsverzekering heeft voor het geval u uw vakantie moet annuleren. Verder is het raadzaam een verzekering te hebben die dekking biedt voor onder andere: gezondheids- en medische noodgevallen, reisonderbreking en persoonlijke bezittingen.

  Dekking voor onvoorziene schade


  Het laatste waar u zich tijdens uw vakantie zorgen over wilt maken zijn extra kosten voor wanneer dingen niet helemaal volgens plan verlopen. Ongelukken gebeuren echter en daarom raden wij u aan ervoor te zorgen dat uw reisverzekering u en uw medereizigers dekt tegen onopzettelijke en onvoorziene schade tijdens uw vakantie.

  Uw huisdieren verzekeren


  Huisdieren zijn welkom in veel van onze vakantiehuizen en appartementen (u kunt een huisdiervriendelijk vakantiehuis vinden door de filters in onze  zoekfunctie te gebruiken). Wanneer u uw huisdier op vakantie meeneemt, raden wij u aan ook een verzekering voor uw trouwe viervoeter af te sluiten. Naast medische dekking is het belangrijk om een polis te overwegen die eventuele schade of letsel dekt, veroorzaakt door uw huisdier.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag