7 dagen van 10.00-18.30 +31 (0)202253633

Login


Afreizen naar Toscane

Reizen in Toscane is gemakkelijk, dankzij de vele transportmogelijkheden in het gebied. Het openbaar vervoer is in de steden heel goed. Als u wat rustige dorpjes wilt gaan bekijken, dan is het makkelijker om de regio met de auto te gaan bekijken.

In dit gedeelte van onze reisgids vindt u alle informatie die u nodig hebt over het reizen naar en in Toscane. Het is handig om deze informatie vooraf door te nemen, zodat u uw vakantie goed kunt plannen.

Er staan aanbevelingen in voor goede, betrouwbare autoverhuur- en taxibedrijven. U zult er ook belangrijke informatie over autorijden in Italië, reisverzekeringen en vluchten naar Toscane in vinden.

Afreizen naar Toscane

Reisplannen

Het organiseren van uw reis naar Toscane vereist vaak het beantwoorden van vragen zoals wat is de goedkoopste luchtvaartmaatschappij? Waar moet je naartoe vliegen, waar moet je een auto huren en hoe zit het met de verzekeringen?

In deze sectie hebben we een aantal links samengesteld om u te voorzien van een startpunt bij het organiseren van uw reis en om u te helpen bij het beantwoorden van een aantal van uw vragen.

Reizen in Toscane is gemakkelijk, dankzij de vele transportmogelijkheden in het gebied. Het openbaar vervoer is in de steden heel goed. Als u wat rustige dorpjes wilt gaan bekijken, dan is het makkelijker om de regio met de auto te gaan bekijken.

Lees verder

Het leven in Toscane

Het Toscaanse leven is over het algemeen eenvoudig. Veel gebeurtenissen gebeuren rond het eten, wijn en het leven op het platteland. Er zijn nog steeds wekelijkse markten in de meeste steden en grotere dorpen en veel van de traditionele feesten worden geroemd door de inwoners van de stad.

Het leven in Italië is heel verschillend met dat in Nederland, daarom hebben wij wat informatie voor u samengesteld zodat u Toscane kunt beleven zoals de inwoners dat doen.

Lees verder

Top Tips van onze vakantiehuis specialisten

We hebben tientallen jaren ervaring om ervoor te zorgen dat alle gasten in onze villa's goed worden verzorgd, en we zijn goed gewend aan de bezorgdheid over het plannen van uw trip. Daarom willen we graag enkele aanbevelingen delen om uw reis gemakkelijk te beheren en vooral onvergetelijk te maken.
“Snelle reactie op alle vragen
Bij de voorbereiding van onze reis naar Toscane hadden we een paar vragen over de details en kregen we altijd een snel een beleefd antwoord. Dit overtreft onze verwachtingen. Geweldige ervaring.”

We hebben deze pagina’s voor u gemaakt en hopen dat u deze ideeën nuttig, duidelijk en relevant vindt. Onze informatie wordt voortdurend bijgewerkt om aan uw wensen en vragen te voldoen. Laat het ons weten als u vragen of suggesties heeft, zodat we die aan onze gidsen kunnen toevoegen.

Hartelijk dank
Uw To Toscane specialisten
Klik hier om contact met ons op te nemen

Lees verder

Verantwoordelijk en duurzaam toerisme in Toscane

Het waarderen van een duurzame benadering van reizen is altijd al een tweede natuur geweest voor To Toscane en in onze ogen is het een gezamenlijke inspanning. We vinden het steeds belangrijker om samen met gasten en aanbieders te werken aan het concept van duurzaam reizen, zodat we elkaar allemaal aanmoedigen om zo verantwoordelijk mogelijk te handelen wanneer we op reis gaan.
Wij zijn gepassioneerd, proactief en werken nauw samen met de lokale autoriteiten. Wij zijn trots op onze lokale kennis en expertise zodat wij onze gewaardeerde gasten kunnen helpen om Toscane en zijn natuurlijke schoonheid te begrijpen en hoe het mogelijk is om te reizen zonder een grote voetdruk achter te laten in de zonovergoten heuvels.
Het is een partnerschap tussen ons, onze gasten en aanbieders, die om dezelfde reden samenwerken. Daarom staan we altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën. Aarzel niet om contact op te nemen.

Lees verder
Aanvraagformulier