Login


Afreizen naar Toscane

Zelfs in de beste situaties kan stress ontstaan, maar ieder van ons kan helpen om stress te verminderen. Wat betreft een reis naar Toscane, hebben we dit deel van onze gids samengesteld om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Hier vindt u ook veel advies over hoe u zich het beste kunt verplaatsen in de Toscaanse steden en op de wegen van de regio. Hoewel het openbaar vervoer in de steden goed is, is de gemakkelijkste manier om het platteland en de dorpen te verkennen de auto.

Op de volgende pagina's vindt u uitgebreide informatie over hoe u de stress van het reizen kunt minimaliseren. Of u nu op zoek bent naar een huurauto, een taxi, informatie over het meenemen van huisdieren of verzekeringsaanbiedingen, wij hebben alles wat u moet weten op deze pagina's op een zeer praktische manier samengesteld.

Afreizen naar Toscane

Reisplannen

Al tientallen jaren ondersteunen wij onze gasten om hun vakantie in Toscane zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra u uw ideale vakantieaccommodatie in Toscane of Umbrië heeft geboekt, kunnen we onze expertise en middelen gebruiken om ervoor te zorgen dat de rest van de reis een feestje is.

Bij To Toscane werken we samen met de best Beschikbare partners om u kwaliteitsvolle reisdiensten aan te bieden, die allemaal gecontroleerd en goedgekeurd zijn door ons team van experts. We kunnen u ook een betrouwbare reisverzekering aanbevelen die zekerheid biedt in het geval van onverwachte incidenten, evenals luchthaven- of stadstransfers.

Om uw reis zo zorgeloos mogelijk te maken, hebben we deze diensten hier samengevat. Als u geïnteresseerd bent in verdere serviceaanbiedingen, neem dan contact met ons op.

Lees verder

Het leven in Toscane

Het Toscaanse leven is over het algemeen eenvoudig. Veel gebeurtenissen gebeuren rond het eten, wijn en het leven op het platteland. Er zijn nog steeds wekelijkse markten in de meeste steden en grotere dorpen en veel van de traditionele feesten worden geroemd door de inwoners van de stad.

Het leven in Italië is heel verschillend met dat in Nederland, daarom hebben wij wat informatie voor u samengesteld zodat u Toscane kunt beleven zoals de inwoners dat doen.

Lees verder

Top Tips van onze vakantiehuis specialisten

We hebben tientallen jaren ervaring om ervoor te zorgen dat alle gasten in onze villa's goed worden verzorgd, en we zijn goed gewend aan de bezorgdheid over het plannen van uw trip. Daarom willen we graag enkele aanbevelingen delen om uw reis gemakkelijk te beheren en vooral onvergetelijk te maken.
“Snelle reactie op alle vragen
Bij de voorbereiding van onze reis naar Toscane hadden we een paar vragen over de details en kregen we altijd een snel een beleefd antwoord. Dit overtreft onze verwachtingen. Geweldige ervaring.”

We hebben deze pagina’s voor u gemaakt en hopen dat u deze ideeën nuttig, duidelijk en relevant vindt. Onze informatie wordt voortdurend bijgewerkt om aan uw wensen en vragen te voldoen. Laat het ons weten als u vragen of suggesties heeft, zodat we die aan onze gidsen kunnen toevoegen.

Hartelijk dank
Uw To Toscane specialisten
Klik hier om contact met ons op te nemen

Lees verder

Duurzaam Toerisme

Het waarderen van een duurzame benadering van reizen is altijd al een tweede natuur geweest voor To Toscane en in onze ogen is het een gezamenlijke inspanning. We vinden het steeds belangrijker om samen met gasten en aanbieders te werken aan het concept van duurzaam reizen, zodat we elkaar allemaal aanmoedigen om zo verantwoordelijk mogelijk te handelen wanneer we op reis gaan.
Wij zijn gepassioneerd, proactief en werken nauw samen met de lokale autoriteiten. Wij zijn trots op onze lokale kennis en expertise zodat wij onze gewaardeerde gasten kunnen helpen om Toscane en zijn natuurlijke schoonheid te begrijpen en hoe het mogelijk is om te reizen zonder een grote voetdruk achter te laten in de zonovergoten heuvels.
Het is een partnerschap tussen ons, onze gasten en aanbieders, die om dezelfde reden samenwerken. Daarom staan we altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën. Aarzel niet om contact op te nemen.

Lees verder

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag