Login


Chauffeurs en transport

 • Chauffeurs en transport

  Wij selecteren particuliere chauffeurs zodat u van locatie naar locatie kan worden gebracht door heel Toscane met efficiëntie. Al onze chauffeurs spreken Engels en zijn volledig gelicentieerd en verzekerd en professionele chauffeurs hebben de lokale kennis om uw autorit prettig en informatief te maken.

  Wanneer: Het hele jaar beschikbaar
  Waar: Vanaf uw vakantiehuis
  Hoe lang: Op aanvraag
  Hoe veel mensen: 1 of meer mensen
  Hoe veel kost het: €€/€€€

  Over het algemeen inclusief:
  - Gecertificeerde chauffeurs 
  - Engelssprekend
  - Afgesproken prijzen

  Hoe werkt het
  Of u een lift van de luchthaven wilt, transport naar de stad, een winkeluitje naar de mode outlets (inclusief Prada en Gucci), een bezoek wilt maken om een Toscaanse vakman te zien werken op een paar handgemaakte schoenen, een gastronomische tour (inclusief proeverijen van lokale producten) of simpelweg een reisje naar de meest fotogenieke locaties van Toscane, wij kunnen dit voor u regelen.

  Klik hier om een prijsaanbod aan te vragen.

  Algemene Voorwaarden
  To Toscane Ervaringen en additionele services worden voorzien door lokale bedrijven en individuelen onafhankelijk van To Toscane. Wij werken alleen als een agent voor leveranciers en uw contract zal met die leverancier zijn en hun eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw contract. U kunt een copy van deze voorwaarden aanvragen per email en zij kunnen andere restricties en limieten van de leverancier’s aansprakelijkheid omvatten.

  Klik hier voor de volledige Algemene Voorwaarden

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag