Login


Tours

 • Tours

  Met onze lokale kennis kunnen wij u exclusieve toegang geven tot de verborgen schatten van Toscane. Wij selecteren tourgidsen die u kunt helpen Toscane het best te ervaren, van de beroemde steden van kunst en de dorpen hoog in de heuvels tot de nationale parken, de kustlijnen en het glooiende landschap. Hoe u Toscane’s uniek terrein kan ervaren kan gepersonaliseerd worden voor u, met een prive auto-verhuur, een high-performance sportswagen (Ferrari), een vintage auto (Fiat 500) of een stijlvolle scooter (Vespa).

  Wanneer: Het hele jaar beschikbaar
  Waar: Vanaf uw vakantiehuis
  Hoe lang: Hele dag (5-6 uur)/ Halve dag (3-4 uur)
  Hoe veel mensen: 2 of meer mensen
  Hoe veel kost het: €€/€€€

  Over het algemeen inclusief:
  - Persoonlijke tourgids
  - Transportatie (waar dit van toepassing is)
  - Toegang tot Toscane’s minder bekende bezienswaardigheden en attracties

  Hoe werkt het
  U zult de kans hebben op diep in Toscane’s rijke cultuur te duiken met onze gecertificeerde professionele tourgidsen, die hun vakkennis zal delen. Dit zal u de culturele ervaring geven van uw leven. Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn en wij stellen uw perfecte tour samen.

  Klik hier om een prijsaanbod aan te vragen.

  Algemene Voorwaarden
  To Toscane Ervaringen en additionele services worden voorzien door lokale bedrijven en individuelen onafhankelijk van To Toscane. Wij werken alleen als een agent voor leveranciers en uw contract zal met die leverancier zijn en hun eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw contract. U kunt een copy van deze voorwaarden aanvragen per email en zij kunnen andere restricties en limieten van de leverancier’s aansprakelijkheid omvatten.

  Klik hier voor de volledige Algemene Voorwaarden

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag