Login


Waar let u op bij een vakantiehuis voor uw gezin in Toscane

 • In de afgelopen 20 jaar hebben we al duizenden familievakanties in Toscane mogen organiseren. Gedurende deze tijd hebben we veel insider tips gekregen om uw volgende vakantie in een vakantiehuis onvergetelijk te maken. Hier zijn onze top tips als het gaat om het kiezen van het perfecte vakantiehuis voor uw gezin:

  Reserveer genoeg slaapkamers…

  Veel van onze vakantiehuizen beden flexibiliteit met slaapbanken voor meer ruimte zodat er meer gasten in minder slaapkamers kunnen verblijven. De kinderen slapen echter veel beter in een ruimte waar de deur gesloten kan worden en u hoeft niet extra zachtjes te doen als ze in bed liggen.  

  … en badkamers

  Net als genoeg bedden en kamer zijn extra badkamers een luxe om iedereen tevreden te houden. U hoeft wellicht niet allemaal een privé badkamer maar boek een vakantiehuis met ten minste twee badkamers, niemand hoeft te wachten en er wordt niet gekibbeld over wie er eerst mag.  

  Wat voor zwembad heeft de voorkeur?

  Wij zijn er trots op dat het overgrote deel van onze vakantiehuizen toegang hebben tot een zwembad. Wat voor zwembad kiest u voor een vakantie met het hele gezin, privé of gedeeld? Een privé zwembad is natuurlijk luxe – kiest u voor deze optie wees er dan met kleine kinderen van verzekerd dat het zwembad omheind is. Een gedeeld zwembad biedt mogelijkheden om met andere gezinnen kennis te maken en de kinderen leren vakantievriendjes kennen.  

  Genoeg ruimte binnen en buiten?

  Kies een vakantiehuis met een paar gemeenschappelijke ruimtes, binnen en buiten. Hierdoor kan iedereen een rustig plekje vinden om even alleen te zijn. En u kunt gezellig  samen zijn op die ene regenachtige dag.  

  Blijf verbonden

  U droomt misschien van een digitale break maar voor veel gezinnen is WIFI een levensbehoefte geworden. Zeker voor tieners. Met WIFI kunnen de kinderen spelletjes spelen, contact houden met hun vriendjes thuis en foto’s en activiteiten van de vakantie delen op social media. En u blijft up-to-date met nieuws en actualiteiten, social media en als het moet, e-mails.  

  Stop de verveling

  Bij veel vakantiehuizen kunt u ter plekke van alles ondernemen met bijvoorbeeld  tennisbanen, snooker of tafeltennis. Vaak zijn er ook boeken, spelletjes en Dvd’s. Check de details op de pagina van uw vakantiehuis op onze website om te zien wat er beschikbaar is.  

  Ga lekker op pad

  Stilte is prettig. Toch is de historie, cultuur en het nachtleven van Toscane ook heel interessant en aantrekkelijk. Kies een vakantiehuis in de buurt van de bewoonde wereld zodat u makkelijk samen op pad kunt. Wilt u graag uit eten dan is een vakantiehuis op loopafstand van een dorpje heerlijk comfortabel.  

  Bekijk ons aanbod van uitstekende gezinsvriendelijke vakantiehuizen en vind het perfecte verblijf voor uw vakantie

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag