Login


De beste yoga studio's in Toscane

 • Stel je yogamatje eens voor naast een oeroude olijfboom op de top van een heuvel met uitzicht over de glooiende wijngaarden. Zoveel schoonheid rondom en het trage levenstempo in Toscane zorgt voor de perfecte condities om lichaam en geest te ontspannen met de kracht van yoga. 

  Centro Yoga Grosseto di Ilaria Serini
  Centro Yoga in Grosetto biedt lessen van 90 minuten voor alle niveaus. De behulpzame en attente yogaleraren creëren een vriendelijke en ontspannen sfeer.

  Cintamani Yoga
  Cintamani Yoga biedt lessen in het hart van heuvels van de Chianti. De missie van deze studio is dat je weggaat met een nieuwe visie en innerlijk geluk, rust en vastberadenheid om je doelen in je leven te behalen. Kies uit privé les of groepslessen.

  Yoga Garage
  Yoga Garage in Florence heeft lessen op een steenworp afstand van de Duomo, San Lorenzo en Santa Croce. De lessen worden zowel in het Engels als in het Italiaans gegeven en alles is aanwezig, dus je hoeft alleen maar op te dagen.

  Studio Yoga Maya
  U vindt Studio Yoga Maya op slechts enkele minuten van de Boboli-tuinen in Florence. De 75 minuten durende lessen die hier worden aangeboden, zijn bedoeld om een ​​gezellige, stille en prettige sfeer te bieden, waar u ‘uw ruggengraat kunt ontspannen en richten op een nieuwe focus’..

  Centro Yoga Nisargadatta Ashram
  Centro Yoga Nisargadatta Ashram in Pisa geeft lessen van een uur voor verschillende niveaus van kunde, inclusief zwangerschapsyoga. Cursussen voor leraren staan ​​ook op het schema.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag