Login


Vijf gratis dingen om te doen in Toscane

 • De beste dingen in het leven zijn gratis, toch? Toscane heeft zeker meer dan genoeg fantastische uitjes te bieden die je geen cent kosten. We hebben een aantal buitenactiviteiten en prachtige bezienswaardigheden op een rijtje gezet. Voor lichaam en geest.  

  Bubbel in thermale baden
  Er zijn zoveel natuurlijke warmwaterbronnen in Toscane waar je van kunt genieten. En veel ervan hebben gratis toegang. Bezoek de volgende thermale baden midden in de natuur. In het zuiden van Toscane liggen de mooiste baden, waaronder de watervallen Cascate di Mulino op zes kilometer van het meer bekende Saturnia, en de warmwaterbronnen van Bagni San Fillipo.  

  Zwemmen in zee of zonnebaden op het strand
  Het draait in Toscane niet alleen om glooiende heuvels en weelderige natuur, deze regio is ook gezegend met een schitterende kust met diepe baaien en met pijnbomen omzoomde stranden, vooral in de Maremma. Breng een dag door op het strand en neem een ​​duik in de zee. Bijvoorbeeld  in de oude badplaats Castiglione della Pescaia, niet ver van Grosseto, of Marina di Alberese, een rustig strand in een natuurreservaat dat iets verder naar het zuiden ligt.  

  Bezoek een museum
  Tal van door de staat gerunde musea in Toscane bieden gratis toegang op de eerste zondag van elke maand. Plan je trip en je kunt een paar indrukwekkende musea van Toscane bekijken, waaronder de Galleria degli Uffizi in Florence. En dit alles zonder je portemonnee te openen. Klik hier voor een lijst met Toscaanse musea die deelnemen aan dit programma.  

  Florence vanuit de lucht
  Dit uitje staat niet op een officiële lijst van attracties en is wel een van de leukste dingen om te doen in Florence. En gratis! Beklim de trappen naar het Piazzale Michelangelo voor een onvergetelijk uitzicht over de stad.  

  Ontdek Romeins Siena
  Romeinse schatten in Siena, er zijn er genoeg. De stad dateert uit de eerste eeuw na Christus en met veel Romeinse ruïnes rondom de stad om een ​​aantal plezierige uren door te brengen om het verleden te herleven. Houd een oogje open voor de gevlekte rode bakstenen uit de Romeinse tijd die zijn gemaakt met behulp van kleine karmozijnen stenen vermengd cement.   To Toscane heeft een fantastisch aanbod vakantiehuizen in de hele regio.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag