Login


Fagioli all'uccelletto

  • Fagioli all'uccelletto (bonen als vogeltjes)

    Voor 4 personen
    Bereidingstijd: 130 minuten
    500 caloriën per portie

    Ingrediënten:
    300 gr verse witte bonen
    1/2 glas olijfolie extra vierge
    200 gr tomaten uit blik
    4 worstjes (varkensvlees)
    1 takje salie
    2 teentjes knoflook
    zout
    peper

    1. Begin met de bonen: kook ze nauwkeurig door de bonen in een (terracotta) pan te plaatsen en met vier vingers water te bedekken.
    2. Breng dit langzaam aan de kook en zet dan het vuur laag.
    3. Kook op klein pitje tot de bonen gaar zijn, maar niet uit elkaar vallen. Als de bonen klaar zijn, de knoflook met het takje salie in wat olie in de pan aanbakken. 
    4. Na 2-3 minuten de tomaten uit blik toevoegen en koken tot er een vrij dikke saus ontstaat.
    5. Voeg dan de eerder gekookte bonen toe en de gepelde worstjes. Minstens 15 minuten laten koken.
    6. Zout en peper naar smaak toevoegen.
    7. Heet serveren

    Recept download

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag