Login


Activiteiten voor kinderen

 • Activiteiten voor kinderen

  Kookschool
  De kookschool van uw kinderen kan in uw vakantiehuis of een nabije keuken plaatsvinden. Ze zullen plezier maken met ervaren koks, terwijl ze samen focussen op het maken van pizza of pasta. Ze zullen echte vaardigheden leren zoals het houden van hun eieren in donut-vormig bloem en zullen versteld staan door hoe de basis ingrediënten samen kunnen komen tot iets dat zo lekker kan smaken.

  Keramiek maken
  De decoratie van keramiek in Toscane is een oude kunst dat aan meester vakmannen is doorgeven die hun studio’s hebben geopend om aan anderen een paar van hun geheimen te leren. Keramiek verfklassen geven kinderen (over 6 jaar) de kans om te genieten en een ambacht te leren. Ze kunnen experimenteren met het maken van hun eigen Toscaanse souvenir met schilderen uit de vrije hand met gebruik van keramische kleuren waarvan de tint verandert gedurende het bakproces.

  Schattenjacht
  Een Toscaanse schattenjacht is heel geschikt voor families met kinderen en het is een leuke manier voor kinderen om in de meest schitterende speelplaatsen te spelen ter wereld – het Toscaanse platteland. U zult uw kinderen dichter bij de wereld van heerlijk eten en wijn. Zijn ze klaar voor deze uitdaging?

  Hoe het werk
  Laat ons weten wat de voorkeur is van u en uw kinderen, inclusief dieetrestricties en allergieën en wij zullen en perfecte Toscaanse ervaring klaarzetten voor uw kinderen.

  Klik hier om een prijsaanbod aan te vragen.

  Algemene Voorwaarden
  To Toscane Ervaringen en additionele services worden voorzien door lokale bedrijven en individuelen onafhankelijk van To Toscane. Wij werken alleen als een agent voor leveranciers en uw contract zal met die leverancier zijn en hun eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw contract. U kunt een copy van deze voorwaarden aanvragen per email en zij kunnen andere restricties en limieten van de leverancier’s aansprakelijkheid omvatten.

  Klik hier voor de volledige Algemene Voorwaarden

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag