Login


Evenementen

 • Evenementen

  Huwelijksaanzoeken
  Dankzij onze betrouwbare kennis van het lokale gebied, kennen wij de meest romantische plekken voor uw huwelijksaanzoek. Plan uw huwelijksaanzoek in Toscane en u zult een speciale herinnering hebben dat uniek is en niemand in de wereld ook zou ervaren! Uw huwelijksaanzoek planners zullen een aanzoek creëren als geen ander in de wereld in een van de werelds meest romantische regio’s.

  Bruiloft
  Wij kunnen u helpen met het realiseren van u droombruiloft in Toscane. Wij zullen u adviseren op zaken als welke van onze vakantiehuizen de capaciteit heeft uw bruiloft festiviteiten te hosten, met de ruimte en de achtergrond dat u wenst, evenals professionele hulp van experts. Uw huwelijksplanner zal alle officiële details op orde zetten en uw helpen met het plannen van uw catering, muziek en andere persoonlijke benodigdheden om uw perfecte dag te creëren.

  Feestelijkheden 
  Met Toscane als achtergrond en onze lokale kennis zult u de perfecte ambiance hebben voor een feestje voor elke gelegenheid. Wij kunnen u voorzien van een vakantiehuis in de bergen voor schitterende uitzichten en professionele hulp van experts. Uw evenementenplanner kan muziekbands, catering afgestemd met uw persoonlijke wensen en de preciezere details samenstellen om u een droom evenement te geven waar u een gast bent in plaats van de gastheer of gastvrouw!

  Hoe het werkt
  Laat ons weten wat voor evenement u wilt plannen, inclusief uw droomscenario en wij creëren een perfect en kenmerkend Toscaans evenement voor u en uw familie en vrienden.

  Klik hier om een prijsaanbod aan te vragen.

  Algemene Voorwaarden
  To Toscane Ervaringen en additionele services worden voorzien door lokale bedrijven en individuelen onafhankelijk van To Toscane. Wij werken alleen als een agent voor leveranciers en uw contract zal met die leverancier zijn en hun eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw contract. U kunt een copy van deze voorwaarden aanvragen per email en zij kunnen andere restricties en limieten van de leverancier’s aansprakelijkheid omvatten.

  Klik hier voor de volledige Algemene Voorwaarden

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag