Login


Privé chef in huis

 • Privé chef in huis

  Onze privé chefs gebruiken de beste ingrediënten om elke gerecht te koken en serveren in uw vakantiehuis. Ze zullen ook alles schoonmaken voordat ze vertrekken. Ons netwerk van respectabele chefs wordt gekozen voor hun ervaring, reputatie en transparante prijsstelling, zodat u zeker kan zijn dat u voor kwaliteit betaald. Met deze service kan u genieten van een unieke diner ervaring in uw vakantiehuis zonder de stress van het koken en schoonmaken.

  Wanneer: Het hele jaar beschikbaar
  Waar: Uw vakantiehuis of een nabije keuken
  Hoe lang: Gewoonlijk ongeveer 4 uur
  Hoe veel mensen: 2 of meer mensen
  Hoe veel kost het: €€/€€€

  Over het algemeen inclusief:
  - Boodschappen kopen
  - Koken
  - Serveren en schoonmaken

  Hoe het werkt
  Of u een speciale gelegenheid wilt vieren door te ontspannen met familie en vrienden of gezellig samen een leuke pizza avond wilt zullen wij u en uw privé chef helpen met het creëren van een origineel menu dat aan uw wensen voldoet. Laat ons uw plannen weten en wij zullen verschillende suggesties voorstellen, waaruit u kan kiezen. Wij kunnen cateren voor verschillende dieetrestricties inclusief veganistisch, zuivelvrij, nootvrij en glutenbrij.

  Klik hier om een prijsaanbod aan te vragen.

  Algemene Voorwaarden
  To Toscane Ervaringen en additionele services worden voorzien door lokale bedrijven en individuelen onafhankelijk van To Toscane. Wij werken alleen als een agent voor leveranciers en uw contract zal met die leverancier zijn en hun eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw contract. U kunt een copy van deze voorwaarden aanvragen per email en zij kunnen andere restricties en limieten van de leverancier’s aansprakelijkheid omvatten.

  Klik hier voor de volledige Algemene Voorwaarden

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag