Login


Pasta fresca (verse pasta)

  • Pasta fresca (verse pasta)

    Voor 4 personen
    Bereidingstijd: 50 minuten
    260 caloriën per portie

    Ingrediënten:
    200gr semolinabloem
    2 eieren

    1. Plaats de bloem op tafel en vorm een kuiltje in het midden. Breek de eieren in het kuiltje.
    2. Meng het met een vork door elkaar, vanaf het midden naar de rand werkend en gebruik alle bloem vanaf de buitenrand.
    3. Mix de ingrediënten en kneed het deeg minimaal een kwartier zodat u een glad deeg heeft.
    4. Plaats het deeg in een schaal en bedek deze met huishoudfolie. Zet het beslag minstens een half uur in de oven.

    Voor andere hoeveelheden gebruikt u 1 ei per 100 gr bloem.

    Recept download

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag